Pluk Amsterdam de Instagram-proof hotspot in de 9 straatjes

Ontbijten buiten de deur is de ultieme vorm van luxe voor mij. Je hoeft nergens over na te denken en als je een goede plek uitzoekt, heb je meteen je dagelijkse hoeveelheid vitamines binnen. Pluk Amsterdam is precies zo’n plek. Het ziet er niet alleen te gezellig uit, maar ze leggen je compleet in de watten met hun heerlijke kaart.

pluk_amsterdam_smoothiebowl_instagramblogger pluk_amsterdam_smoothie_instagramblogger

De smoothie bowl en de acaibowl zijn momenteel heuse hypes op het internet. Het komt er in het heel erg kort op neer dat het een bowl vol bevroren fruit is gemixed tot een smoothie. Daarover heen kan je los gaan met diverse toppings. Denk aan superfoods, kokossnippers maar ook homemade granola.

Croissants met huisgemaakte jam

Zin in extra lekker en iets minder gezond dan zijn de verse croissants met huisgemaakte jam bij Pluk Amsterdam ook echt een must, goede kop koffie erbij en mij hoor je niet meer. Pluk Amsterdam ziet er ontzettend knus uit en ze verkopen naast hun heerlijke ontbijtjes en lunch nog veel meer.

pluk_amsterdam_winkel_products pluk_amsterdam_winkel_binnen

Een eigen collectie woon accessoires en leuke hebbedingen.

Bij Pluk Amsterdam kan je tegenwoordig ook terecht voor de nieuwste items wat betreft woon decoratie, keukengerei en food gerelateerde producten. Een groot deel van hun eigen merk maar ze kopen ook in bij populaire merken zoals Bloomingville.

Woon je niet in Amsterdam? Ze hebben ook een eigen webshop met leuke wannahaves zoals theedoeken, servies en Iphonehoesjes maar ook hun eigen geproduceerde chocolade. De dame achter Pluk, Iris, is een ontzettend ambitieuze vrouw, maar blijft dicht bij zichzelf en dat zie je echt overal in terug. In de details, de service, de producten en de hele ambiance.

pluk_amsterdam_binnenplaats_instagramblogger pluk_amsterdam_binnenplaats_witte_kat_instagramblogger

NOTE: Wist je trouwens dat restaurant Luwte ook van Iris is? De moeite van het checken waard als je zin hebt om ’s avonds eens goed en lekker uit eten te gaan.

Pluk Amsterdam kan je vinden aan de Reestraat 19 en aan de Berenstraat 19 in Amsterdam.

Favoriete plekken van Instagrambloggers: