De leukste pop-up shops van dit moment in Amsterdam

pop-up=store-amsterdam

Het najaar is zo’n fijne tijd, met name in de aanloop naar de feestdagen. Dit is het moment dat tientallen pop-up shops hun deuren tijdelijk openen. De leukste pop-up shops in Amsterdam. (Laatste update 1 november 2022)

Beauty pop-up shop (24-27 nov) Mauritskade 55c

banner pop-up.jpg

Impact Days 25 november

Op 25 november kan je op een duurzame manier je december inkopen doen in De Hallen.

Impact Days in De Hallen

Sézane pop-up in de Utrechtsestraat

Alweer even geopend de pop-up shop van Sézane, inslaan voor de winter. Een beetje Parijs om de hoek, wel zo fijn.

Living Maroc pop-up shop in Amsterdam-Oost

Lieke is de leading lady achter het Instagramaccount van Living Maroc en Lunedot. Bij Living Maroc kan je de meest mooie Marokkaanse kleden vinden, poufs en accessoires. Lunedot is de bekende kandelaar die niet kan druipen. Dit jaar opent ze een pop-up store aan de Dapperstraat 74. Doe je inkopen lokaal en verwen jezelf!

pop-up winkel dapperstraat pop-up shop amsterdam

The Pop-Up Nest Amsterdam

In het centraal station (Amstelpassage 31B) vind je sinds kort een pop-up shop. Gevuld met de mooiste lokale ondernemers. Van keramiek, tot kaarsen en sieraden, je vindt het er allemaal. Open Maandag-zondag: 11.00-19.00 uur

The Pop-Up Nest Amsterdam

Kitsch Kitchen pop-up shop is voor altijd open!

De Kitsch Kitchen shop is terug en dit jaar blijft het niet bij een pop-up. HIer de vrolijkste winkel vol cadeaus en inspiratie voor een kleurrijk leven is weer open. Je kan ze vinden aan de Haarlemmerdijk 48. Dit jaar ieder weekend een flinke sample sale met leuke cadeaus voor fijne prijsjes.

pop-up-shop-amsterdam-Kitsch-Kitchen

Foto @kitschkitchen

De Merkenwinkel

De merkenwinkel is een permanente pop-up winkel in Amsterdam, je kan hem vinden op de Gerard Doustraat en aan de Huidenstraat in de 9 Straatjes. Je kan er terecht voor een leuke variatie aan voornamelijk Amsterdamse merken. Wil je zelf een pop-up store in Amsterdam beginnen, dan is het misschien een goed idee, hier eerst even een try-out te doen bijvoorbeeld.

pop-up-shop-9-straatjes

Winkelen in Amsterdam doe ik het liefst bij deze winkels:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

2 comments

  1. Ik mis nog een pop-up hier: de Kids Pop-up Store! Mies (van Mies to Go) en Femke (van Maple Forest) hebben 9 unieke baby & kids merken bij elkaar gebracht die allemaal handmade / Dutch Design producten maken. Van 18 nobvember tot 15 december op Rosmarijnsteeg 10, Amsterdam

    1. Eliane Roest schreef:

      Bedankt voor de tip! Zal hem weer even updaten, vond er nog 1 gisteren 🙂

Comments are closed.