De leukste pop-up stores van dit najaar!

amsterdam-pop-up-stores

Elk jaar in de herfst, springen de pop-up stores als paddestoelen uit de grond, zo ook dit jaar. Ik verzamelde de leukste pop-up stores voor jullie en maakte er een fijn lijstje van. De perfecte plek om te beginnen met je december inkopen.

Avocado Show pop-up store

Of het nu is om de wachtenden in de rij wat te doen te geven of dat het nu is omdat die avocado hype groter is dan ik mij kan voorstellen, er is nu heus een avocado pop-up store. Do believe the hype! Van voor naar achter gevuld met avocado gerelateerde items. Go get it while it’s hot.

The Avocado Show pop-up store / Daniel Stalpertstraat 76 / 21 november – 21 december 

Karasu London

Speciaal voor de kersttijd besloten ze vanuit London af te reizen naar Amsterdam om in de Hazenstraat een tijdelijke shop te openen. Zij ontwerpt hoeden, dit doet ze naar wens op maat ook in de winkel, en hij maakt sieraden. En ik heb mijn oog laten vallen op de prachtige groene stack ring. Naast hun eigen ontwerpen nemen ze nog veel meer mooie items mee, zoals kaarsen, servies en dekens gerecycled uit plastic flessen. Ze openen vrijdag 24 november hun deuren,

Karasu London Pop Up Store | Maison Hazenstraat | 24 november – 21 december

TEYM

Wel eens gehoord van TEYM The Impeccable Wardrobe, ieder jaar wordt er slechts 1 item aan de collectie toegevoegd. Dit item is dan wel geschikt voor zowel mannen als vrouwen en komt in verschillende kleuren. Dit jaar de perfecte merino trui. En nu hebben ze aan de Hazenstraat in de Jordaan een Pop-Up Store geopend.

 

TEYM-amsterdam-pop-up-stores

TEYM Pop Up Store | Hazenstraat 18 | Dagelijks 10.00 – 18.00 uur

Op zoek naar de meest Instagrammable cadeaus voor december? Kijk hier.

Pays D’Oc Pop Up Wine Bar

En waarom ook niet? Als je een lekkere wijn hebt en een mooi verhaal te vertellen hebt, dan open je een exclusieve pop-up wine bar.  De winebar is hot momenteel in Amsterdam, vrijwel iedere buurt heeft er minimaal 1. Deze wijnbar vindt je vanaf 1 november in het Odeon (kent u die nog) en staat compleet in het teken van de wijnen uit de Pays D’Oc. En daar kan deze Francofiel wel wat mee, santé!

Na het wijn drinken even door pakken met Frans eten? Bekijk deze Franse restaurants in Amsterdam even!

pays-d'oc-pop-up-winebar-amsterdam

Singel 460, Amsterdam |  ma t/m zo: 16:00-23:00 uur | 1-12 november

Nog meer wijn? Klik hier.

UASHMAMA® Pop-Up Brandstore by Moes & Griet

Duurzame, sfeervolle en unieke producten, daar houden we van! UASHMAMA, staand bekend om hun producten gemaakt van gewassen papier, maar voor de gelegenheid hebben ze de producten aangevuld met allerlei andere mooie cadeaus.

Haarlemmerdijk 41| | 2 november – 31 december 

Nog meer winkelen doe je hier.

Sugar Helsinki Sustainable Pop-Up Store

Volgende maand opent succesvol Fins communicatiebureau Sugar haar eerste eigen pop-up store voor de Nederlandse markt. Het doel is om kleine lokale merken, met een duurzaam karakter samen te brengen onder één dak. Ze spannen voor dit project samen met PR Bureau W.Green. De shop biedt verschillende soorten producten; van fashion tot skincare, interieur en kinder kleding. Ideaal om wat december inkopen te doen.

Merken: o.a.:  Arela NORDIQ Nutrition Melli EcoDesign SAANA JA OLLI LUMI Secto design And more…

sugar-helsinki-pop-up-store

Prinsengracht 715, Amsterdam | ma t/m zo: 10:00 – 18:00 | 6- 20 november 

Vitra Pop-Up store

De tijdelijke winkel staat in het teken van de welbekende Eames Plastic Stoel in alle kleuren van de regenboog. Of je zou met of zonder armleuningen wilt, met of zonder stoffen zitting, je kan het ter plekke bestellen. In het beste geval, staan de stoelen nog geen 2 dagen later al te pronken in jouw huis!

VITRA-pop-up-store-amsterdam

Reestraat 14, Amsterdam | di t/m za 10.00 -18.00 & zo 12.00-18.00 uur | 3 november 2017 – 27 januari 2018

On The Spott

Een pop-up store compleet gewijd aan jonge ondernemers. Ieder product met een eigen verhaal. Wat verbindt al deze jonge makers? Ze komen allemaal bij de HVA vandaan. Wie kan je vinden in de pop-up store van SPOTT? O.a. SPILS, PLANQ en de inmiddels op vrijwel ieder fashionable instagram account te vinden haarbandjes van Atelier des Femmes.

pop-up-store-spott-amsterdam

Czaar Peterstraat 68, Amsterdam | di t/m za 10.00-18.00 uur | t/m eind december nog geopend

The Maker Market

Ook dit is niet echt een pop-up store, maar een markt. Maar hij popt de komende tijd wel meerdere malen op, dus dat telt ook mee toch? Ook een fijne plek voor prachtige december cadeaus. Het leuke hieraan is dat je hiermee de jonge makers mee ondersteunt. The Make Market vindt plaats in De Hallen in Amsterdam. Een prachtige plek en wordt je hongerig van al dat shoppen? Dan loop je zo de foodhallen in.

pop-up-store-amsterdam-maker-market

Hannie Dankbaarpassage | 25 & 26 november, 16 & 17 december, 23 december van 11.00-17.00 uur 

Let op: hou dit lijstje goed in de gaten, aangezien ik deze wekelijks ga updaten voor je!

 

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

11 comments

 1. Suzanne schreef:

  Leuke tips en vooral de wijnbar klinkt goed 🙂

 2. Sanne Horlings schreef:

  Wat een leuke tips! Ik hoop deze week nog even bij de vitra pop up te kunnen kijken?

 3. Hedwig schreef:

  Thanks voor de tips! Hoop er binnenkort eens langs te kunnen gaan.

 4. Mirjam Hart schreef:

  Oooh….lekker dat gat in mijn hand vullen 😉

 5. Dyonne Bakker schreef:

  Heel erg leuk! Ik wil echt eens naar de avocado pop-up store 🙂

 6. Handig dit lijstje! Ik ben vooral benieuwd naar de UASHMAMA winkel.

 7. Susan schreef:

  UASHMAMA lijkt me echt leuk! Alles eigenlijk wel, hopen dat ze er nog zitten in maart… Moet eerst even een baby op de wereld helpen maar daarna gaan we lekker samen shoppen in Amsterdam!

 8. nicole schreef:

  Goh, ik wist niet dat er zoveel popup winkels waren. Dank voor het handige overzicht!

 9. Avocado Show staat op mijn “hotspots to visit”. Ik kom heel graag in Amsterdam, maar jammer genoeg heb ik nooit tijd om aan te schuiven voor een hotspot.

 10. Bouchra schreef:

  Dit is een handige lijst. Ik woon zelf in Amsterdam maar het is niet bij te houden. Heel erg leuk. Dat wel!

 11. Wat een leuke pop up stores! Jammer genoeg woon ik niet echt in de buurt. ☹️

Comments are closed.