Pulitzer’s Bar | Amsterdam

pulitzer's-bar-amsterdam-instagramblogger-uitnodiging

Voorafgaand aan het eten bij Jansz en ja ik geef toe, ook na afloop van mijn diner, wist ik mij al snel een weg te banen naar de bar. Ik weet niet wat dat is met een hotelbar dat ik mij daar altijd als een bij op honing naar toegetrokken word. Pulitzer’s Bar is dus de hotelbar van het Pulitzer Hotel en Jansz het restaurant.

Het zal dan ook geen verrassing zijn, toen ik door de Pulitzer’s Bar door middel van dit prachtige flesje (OMG) werd uitgenodigd om de nieuwe cocktailkaart uit te komen proberen dat ik volmondig ja zei. Alhoewel je dat op onderstaande foto natuurlijk niet echt kan zien.

pulitzer's-bar-amsterdam-instagramblogger-uitnodiging

En wat een feest was het daar om onder leiding van Andrew de hele kaart te kunnen doorlopen. En nog veel fijner, staat de kaart je niet aan, dan vertel je gewoon wat je lekker vindt. En Pulitzer’s Bar, zou geen goede bar zijn als ze daar geen raad mee wisten. Onderstaande foto voor een impressie van de sfeer komt van de website van Pulitzer’s Bar. Helaas was het te donker om een goede foto te kunnen maken.

pullitzer's-bar-amsterdam-hotelbar-interieur

Mijn gezelschap bedacht ter plekke nog wat nieuwe cocktails en onder het genot van wat barhappen vloog de avond slokje voor slokje voorbij. Ik heb vrijwel de hele kaart geprobeerd en mijn favorieten? “Pulitzer Old Fashioned” van de kaart, die wordt geserveerd op een bedje van stro voor een extra smaak/geur dimensie en de Pisco Sour maar die staat niet op de kaart.

pulitzer-bar-old-fashioned-stro

Naar Pulitzer’s Bar ga je voor een afspraak aan het einde van de middag zodat je de meeting kan afsluiten met een heerlijke cocktail. Naar Pulitzer’s Bar ga je natuurlijk ook met een vriendin om ongegeneerd aan de bar te kunnen genieten van een cocktail en en passant even te kunnen flirten met 1 van de charmante aanwezige barmannen. Maar dat laatste heb je natuurlijk niet gelezen. En ook met je lief ga je naar Pulitzer’s bar en duik je samen weg in 1 van de heerlijke zitjes terwijl je plannen maakt over de toekomst.

pulitzer's-bar-amsterdam-instagramblogger-cocktail

Pulitzer’s Bar | Keizersgracht 234 | Amsterdam