Spaces, unieke co-working plek in Amsterdam

spaces_amsterdam_werkplek_booth

Wel eens gehoord van Spaces? Spaces zit gevestigd in het voormalige ABN AMRO kantoor aan de Vijzelstraat. Vanavond was ik aanwezig bij een social talk van BornSocial en was enorm onder de indruk van dit gebouw.

De fijnste werkplekken in Amsterdam

spaces_amsterdam_werkplek_inrichting

Kantoorruimtes en flexplekken bij Spaces

Spaces Vijzelstraat maakt uit van het algemene Spaces concept. Een groot gebouw wat voorziet in kantoorruimtes maar ook voorziet in de groeiende behoefte van zzp’ers aan een werkplek. De membership van Spaces maakt dit laatste ook nog eens mogelijk. Het leuke daaraan is misschien nog wel dat Spaces op meerdere locaties zit, en als je dus voor een meeting in London bent, is jouw membership daar ook geldig. Love it.

spaces_amsterdam_werkplek_raam

Spaces heeft meerdere locaties

De locatie ligt enorm centraal. Maar Spaces kan je ook vinden aan de Zuidas en de Herengracht in Amsterdam en ook buiten Amsterdam zoals in Den Haag. De inrichting is enorm sfeervol gedaan en de lichtinval is zelf ’s avonds nog fantastisch.

En zeg nou zelf, wie wil er nou geen stippen plant in zijn werkruimte?

spaces_amsterdam_werkplek_polkadot_plant spaces_amsterdam_werkplek_lounge_fiets spaces_amsterdam_werkplek_lounge_keuken

spaces_amsterdam_werkplek_booth

Lees ook:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.