Sunika, de beste sneaker winkel van Amsterdam West

sunika-amsterdam-sneakers-instagramblogger-puma-r698

Als je mij niet tegenhoudt zou ik het liefst iedere maand wel een paar nieuwe sneakers kunnen kopen (sneaker addict). Dure hobby. Ja, maar een paar schoenen is ook niet goedkoop en daar heb ik die behoefte niet zo vaak bij. Maar gelukkig is daar Sunika Amsterdam.

sunika-amsterdam-sneakers-instagramblogger-logo

In mijn missie om lokaal te shoppen, ontdekte ik inmiddels al weer ruim 1 jaar geleden de Shop Sunika aan de Bilderdijkstraat. Sunika is Japans voor sneaker. De winkel staat er dan ook van onder tot boven vol mee.

Hummel launch bij Sunika Amsterdam

sunika-amsterdam-sneakers-instagramblogger-wand

Waarom Sunika? Sunika, heeft een goede selectie. Hier niet de sneakers waar heel Amsterdam op loopt. Ze kiezen vaak voor de collecties die wat minder mainstream zijn. De kans dat iemand op de zelfde sneakers voorbij komt huppelen, is dan ook wat kleiner en dat vind ik natuurlijk helemaal niet erg.

Naast de collectie is het personeel altijd super attent en laten ze je altijd lekker even rondneuzen. Soms heb ik gewoon even de bevestiging nodig dat er echt niets voor mij bij zit die week, als ik dan meteen benadert wordt, geeft dat ongemakkelijke situaties.

sunika-amsterdam-sneakers-instagramblogger-shop

NIEUWS:

Twee weken geleden, sloot Sunika eventjes de deuren. Er waren al tijden plannen voor een fikse verbouwing. En donderdag gooien ze de deuren godzijdank weer open na een klein feestje. Vandaag keek ik al even binnen toen ze nog niet klaar waren. De planten en de styling mag je er dus zelf even bij bedenken, of beter nog, ga gewoon langs dan kan je het zelf zien.

Sunika bestaat 4 jaar en viert dit met exclusieve launch van Saucony!

SUNIKA heeft sneakers voor mannen, vrouwen en kinderen. Voor deze laatsten een paar items van Adidas, maar vooral het merk AKID, vind ik echt heel tof. Sunika is 1 van de weinige shops die dit merk mag voeren. Dat geeft weer bevestiging aan de exclusiviteit van sneakers die je hier kan scoren. (Update, SUNIKA is helaas gestopt met het verkopen van kinder sneakers)

sunika-amsterdam-sneakers-instagramblogger-akid

Behoefte aan een paar nieuwe sneakers deze winter? Wandel een keer bij ze binnen en doe ze de groeten van mij. Ben je nou echt te lui? Ze hebben ook een webshop. In de webshop staat alleen lang niet alles wat ze hebben. De kluis die ze voorheen hadden die is er niet meer, de dead stock zal voortaan in een speciale kast komen te staan.

Ben je een koopjesjager? Volg Sunika op Instagram of Facebook, daar laten ze niet alleen alles zien wat binnen komt, maar houden ze je ook op de hoogte van de uitverkoop.

In deze (NIKE) sneaker outlet kan je mij ook regelmatig vinden!

Opvallend:

Alle sneakers staan op sushistokjes. Hoe cool is dat!

Merken die je bij Sunika kunt vinden:

Karhu, Adidas, Puma, New Balance, Akid, Hummel, Saucony, Converse, Asics, Vans en Gourmet.

Sunika | Bilderdijkstraat 102 hs | Amsterdam

Ook heel erg fijn in Amsterdam West:

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.