Office for a day op de mooiste locaties van Amsterdam

freelancers-thuiswerken-corona-hotels

Thuiswerken, het klinkt zo mooi, maar de waarheid is een stuk minder fraai. Die thuislessen van eventuele kinders gooien roet in het eten, de focus is zoek om nog maar niet over je nieuwe collega’s te beginnen. De muren komen op mij af en ik ben ernstig toe aan wat nieuwe impulsen. Daar hebben de mooiste hotels van Amsterdam iets op bedacht. Ongestoord (thuis)werken doe je vanaf nu op één van die leegstaande hotelkamers of vergaderruimtes!

TIP: Voordethuiswerkers is een platform dat professionals verbindt met premium hotels voor een uitzonderlijke werkomgeving verzamelt.

Ik verzamel de fijnste hotelkamers om in te werken, scroll door naar beneden. Zoek je een creatieve ruimte om te werken? Capital C biedt haar door Nederlandse ontwerpers gecreëerde designer rooms in de strijd. Ik zou het wel weten! Mijn werkplek is de komende week in deze prachtige Pink Salon, ontworpen door Ineke Hans.

Office for a Day in de creatieve vergaderruimtes van Capital C

Als co-worker bij Capital C, kan je met korting gebruik maken van de creatieve vergader ruimtes bij Capital C. Wie wil er nou niet werken in zo’n inspirerende en creatieve omgeving midden in Amsterdam. Ze hebben 20 Nederlandse ontwerpers gevraagd om een meeting room in te richten met een waanzinnig resultaat. Ik heb deze roze vergaderruimte; The Pink Salon voor deze week alvast gekaapt. Maar er zijn nog 7 andere designer rooms die jij vandaag nu kunt claimen!

Ook de creatieve ruimtes van Capital C kan je via voordethuiswerkers.nl boeken voor een dag!

alternatief voor thuiswerken

Je eigen suite om in te werken bij Lloyd Hotel

De hotelkamers van het Lloyd Hotel zijn getransformeerd in work suites. En wat een fijne ruimtes. Je huurt een work suite voor € 35,- per dag. Wil je een collega meenemen? Dat kan voor een toeslag van € 15,- per persoon.

 • Gegarandeerd snelle wifi, een stopcontact en een comfortabele stoel
 • De eerste koffie of thee van het huis
 • 10% korting op eten & drinken in Lloyd restaurant
 • Printservice: de eerste 10 printjes zijn gratis

flexplek lloyd hotel

“Thuiswerken” bij Conscious Hotels

Zin om tussen het thuiswerken, lekker rond te wandelen in Westerpark? Dan kan je momenteel werken in één van de hotelkamers van het Conscious Hotel in het Westerpark. Een dagje op locatie werken, thuiswerken vanuit een hotelkamer.

Conscious Hotel Westerpark werkplek

Corona in Amsterdam | 10 Foto’s die tot de verbeelding spreken

Thuiswerken bij Boat & Co

Hotel BOAT&CO in de Houthavens helpt je ook graag uit de brand. Elke dag transformeren de hotelkamers van 9 tot 5 tot flex werkplekken en is er genoeg ruimte om actief, creatief en positief aan de slag te gaan. Het is natuurlijk belangrijk de juiste balans te vinden. Gun jezelf daarom genoeg pauzes, neem tijd voor een gezonde lunch of doe een yogasessie tussendoor. Instagram blogger Deepa, probeerde het een dag uit en plakte er een nacht aan vast!

Hotel review: werken en logeren bij Hotel Boat & Co in Amsterdam

thuiswerken-boat-co

Amsterdam gaat massaal online in tijden van corona.

Thuiswerken bij Hotel Twenty Eight

Productief blijven vanuit huis begint meer en meer een uitdaging te worden. Wat we nodig hebben is een change of scenery, een inspirerende plek met genoeg ruimte om actief, creatief en positief aan de slag te gaan. Hotel Twenty Eight in Oud Zuid kent een een eigenzinnig karakter en design en biedt onder het mom #yourbestplacetostay nu ook werkplekken aan die van alle gemakken voorzien zijn. Leuk hieraan is, dat je er een nachtje slapen aan kunt vastplakken. Hierna kom je weer opgeladen thuis.

 • Adres: Stadionplein 260, Amsterdam
 • Wat kost het? Vanaf 39 euro en hangt er vanaf of je er wilt slapen en/of wilt eten.

Thuiswerken bij Hotel Jakarta

En ook het prachtige Hotel Jakarta biedt de optie tot thuiswerken in de kamers. Om er te komen krijg je al meteen het idee dat je op vakantie bent door hun prachtige binnentuin! Extra tip: ze doen ook takeaway. Aan het einde van de dag ga je naar huis met eten waar je mee thuis kunt komen. Enjoy.

thuiswerken-hotel-jakarta

Thuiswerken bij Hotel Casa

Ook Hotel Casa was door de Covid genoodzaakt haar deuren te sluiten en sloot zich vervolgens aan bij voordethuiswerkers.nl. Omdat zij als volledig onafhankelijk hotel toch het hoofd boven water willen houden. Via die site kan je tegen een zeer gereduceerd tarief een van de vergaderruimtes boeken om (helemaal alleen*) in totale rust écht aan je werk toe te komen. Even geen geluid van kinderen, verbouwingen of buren, maar in alle rust je creativiteit de vrije loop laten in een inspirerende omgeving.

thuiswerken-hotel-casa

Ik weet zeker dat er meerdere hotels hun kamers openstellen voor flexwerkers. Dus kijk vooral even bij de hotels in jouw buurt en wie weet zit jij binnenkort ook te genieten van je nieuwe werkomgeving. Hou vol en stay safe! Spot je leuke hotels in Amsterdam die dit ook aanbieden en zeker in dit lijstje thuishoren? Laat het mij weten dan voeg ik ze eraan toe!

Lees ook:

Office for a day op de mooiste locaties van Amsterdam

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

2 comments

 1. Kimberly schreef:

  Wat super handig dat dit tegenwoordig een optie is. Ik krijg thuis maar weinig voor elkaar dus ik ga daar zeker een keer gebruik van maken

  1. Eliane Roest schreef:

   Ook leuk om te doen als je een speciale meeting hebt en indruk wil maken.

Comments are closed.