De leukste tips om in de de laatste weken van de grote vakantie te doen met de kinderen.

grote-vakantie-kinderen-tips

Jaaaaaa, het einde van de grote vakantie in zicht. Veel hebben misschien de vakantie er al op zitten. Voor die ouders hebben we de leukste tips voor tijdens de laatste weken van de grote vakantie op een rij gezet. Geniet nog even van die laatste 2 weken en maak er iets leuks van!

Dino Expo | World of Dino’s

In de jaarbeurs stap je deze zomer zomaar in de wereld van dino’s. Hoe leuk is dat?! De hele zomervakantie lang, leer je hier alles wat je altijd al wilde weten over dinosaurussen.

De waanzinnige boomhut | De expo

Onze 9-jarige is verslaafd aan de boekenserie van “De waanzinnige boomhut” en gelukkig kwam Bomma er achter dat ze in het Waterliniemuseum in Bunnik hier een supertoffe expositie aan gewijd hebben. Is dit nog niet voldoende? Tijdens het Nederlands Theaterfestival Amsterdam, kan je ook naar een voorstelling van “De Waanzinnige Boomhut”

grote_vakantie-tips-kinderen_DeBoomhut-waterliniemuseum-met-logos-klein

Escape Room | Rijksmuseum

Het is je vast niet ontgaan dat je deze zomer in het Rijksmuseum een Escape Game kunt spelen. Zo’n spel is op zich al heel tof, maar wanneer je dit in het Rijksmuseum mag doen, is dat nog toffer. Alleen deze zomer! Hou je net als wij van het Rijksmuseum, in de zomer kan je tekenlessen volgen in de tuin, ook erg leuk om met de kinderen te doen!

Voorstellingen | Vondeltheater

Naast dans, theater, film en muziek ieder weekend, biedt het Vondelpark Openluchttheater nog veel meer. Wat te denken van “Buitenspelen” superleuke theaterlessen, waarin je werkt naar een voorstelling. Hoe dat er aan toegaat? Nou zo! De ouders drinken ondertussen een drankje in de superleuke bar!

 

Zoomeravond | Artis

Al sinds enkele jaren organiseert Artis de Zoomeravonden. Afwisselende programmering lekker buiten. Om er een complete avond van te maken, eet je lekker pizza of bestel je een piknikmand. Mooier kunnen we het niet maken. Check snel de agenda, om te zien wat er nog allemaal te zien is in de vakantie.

Mais uma desta noite deliciosa ?? #zoomeravond #amsterdam

A post shared by Ana Paula • Ana de Amsterdam! (@anadeamsterdam_) on

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.