Wijs West | Leuke kinder concept store in Amsterdam West

wijs-west-amsterdam-west-instagramblogger-shop-kids

Dat je verrast wordt door een enorme hagelbui, snel probeert te schuilen en dan met je neus in een gloednieuwe winkel staat, dat kan je zomaar overkomen in Amsterdam West. En zo stond ik afgelopen week ineens in het gloednieuwe Wijs West aan de Bilderdijkstraat.

wijs-west-amsterdam-west-instagramblogger-shop-kids-etalage

Kinder concept store in Amsterdam West

Wijs West noemt zich zelf een plek waar ouders en kinderen samen kunnen genieten. Ik zie het zelf meer als een soort conceptstore. Wijs West is een kinderwinkel met kinderkapper en café in 1.

wijs-west-amsterdam-west-instagramblogger-shop-kids-producten

In de winkel verkopen ze een boel leuke merken zoals SNURK en Tiny Cottons, boekjes en prachtige cadeaus maar wel voornamelijk gericht op kinderen to 4 jaar. Ik stond bij Wijs West te schuilen met de mini en die riep teleurgesteld dat alles voor baby’s was. Niet helemaal waar, maar voor grote kinderen is het wellicht wat lastiger slagen. Gelukkig was al het lekkers in het café wel voor alle leeftijden en konden we prima opwarmen.

Dit zijn de leukste Amsterdamse kindermerken!

wijs-west-amsterdam-west-instagramblogger-shop-kids-winkel

In het Café gedeelte kan je dus koffie, thee, Amsterdams Spuitwater en verschillende limonades drinken met wat lekkers (taartjes!!!) erbij.

Naar Wijs West ga je om ’s ochtends een koffietje te drinken met je kind wat nog niet naar school toe gaat en die zich bij Wijs West prima in de speelhoek kan vermaken. Of je gaat erheen om een leuk kraamcadeautje scoren voor je zwangere familielid, vriendin of buurvrouw. Maar je gaat vooral naar Wijs West omdat ze een hele leuke kinderkapper hebben, die voorheen bij Knotsknetter knipte, de kinderkapper is er wel alleen op woensdag!

Nog meer winkelen voor de kinderen? Check ook de winkel; JPH!

Wij zij fan van Amsterdam West;

2 comments

  1. Adri van der Tang schreef:

    Grappig Eliane, dat je de kinderkapper even noemt.
    Bij Knotsknetter ook nog steeds heel leuke kinderkappers overigens ????.

    1. Eliane Roest schreef:

      Tijd om jullie binnenkort ook even aan de site toe te voegen dan?

Comments are closed.