Wildernis, de mooiste plantenwinkel van Amsterdam

wildernis-plantenwinkel-amsterdam

Wildernis, de mooiste plantenwinkel van Amsterdam kan je niet ontgaan zijn. Aan de Bilderdijkstraat leuken ze de boel flink op met hun winkel vol planten. Groen, groener, groenst en jij wil je huis vol al dat groen!

Wildernis, de mooiste plantenwinkel van Amsterdam

TuinTuin

Winkel vol planten en alles wat daarmee te maken heeft.

Wildernis hangt van voor naar achteren en van boven naar onderen vol met planten. Naast planten koop je er nog meer planten en ook nog eens alles wat met planten te maken heeft. Boeken over tuinieren, prachtige lijstjes voor planten illustraties, mooie plantenpotten en huisgemaakte fertilizer. Maar ook zaadjes, kleden en mooie items voor op je balkon of handig gereedschap voor in je tuin.

Wildernis lanceert eigen plant potten collectie.

wildernis_stadstuinwinkel_amsterdam_fertilizer

Wildernis, de mooiste plantenwinkel van AmsterdamWinkel vol planten en alles wat daarmee te maken heeft.DIY Terrarium te koop bij Wildernis Amsterdam

Koffie drinken tussen de planten

Naast al het winkelen voor je tuin, kan je bij Wildernis ook terecht voor een goede kop slow koffie. Handig als je niet direct kan kiezen uit alle mooie spullen die Wildernis te bieden heeft voor je stadstuin of balkon. De missie van de twee dames achter deze winkel? De stad een stukje groener maken. En daar wil ik best een handje bij helpen. Ik kocht een zakje spinazie-aardbeizaadjes. Nog nooit van gehoord. Maar ik ga ze hoe dan ook zaaien op mijn al redelijk groene dakterras.

Wildernis AmsterdamWildernis AmsterdamMooie plantpotten bij Wildernis Amsterdam

Ook leuk om te lezen: De mooiste plantwinkels ter wereld

Wildernis AmsterdamWildernis Amsterdam

De leukste groene inspiratie;

Wildernis, de mooiste plantenwinkel van Amsterdam

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

2 comments

  1. I feel so proud that you mention my fertilizer ( I’m the gardener behind the golden juice) ! I just write a post about it on my blog if you’re curious on how I make the fertiliser in my garden in Amsterdam. Wildernis is a great shop isn’t it ?

    1. eradmin schreef:

      It is a great shop. I will surely take a look on your blog!

Comments are closed.