Dutch Fashion bij de winkel van Anecdote in Amsterdam

winkel-anecdote-amsterdam

De winkel van Anecdote in Amsterdam is gevestigd in de prachtige Weteringstraat (voorheen zaten ze in de 9 straatjes). Ook hier een prachtige interieur, veel lichte kleuren met een tikje vintage. En laten we vooral de prachtige kleding collecties niet vergeten waar mijn hart in ieder geval sneller van gaat kloppen.

Licht interieur, tikje vintage.

winkel-anecdote-amsterdam winkel-anecdote-amsterdam winkel-anecdote-amsterdam

Anecdote collectie voor kinderen.

Anecdote heeft helaas geen collectie voor kinderen. Wel hebben ze de wel bekende signature sweaters met logo ook in kleine maten laten maken. De maten gaan tot 6 jaar, helaas voor mijn mini alweer te klein. Maar de kleur combinaties zijn om van te snoepen zo leuk!

winkel-anecdote-amsterdam

Anecdote zomer collectie 2018

De zomercollectie van Anecdote voor seizoen 2018 is compleet geïnspireerd op Franse elegantie. Laat dat nou helemaal mijn cup of tea zijn. Als je door de collectie heen gaat, voel ik mij direct in Frankrijk. Het doet me denken aan de velden vol korenbloemen.  En je waant je direct in een klein Franse dorpje vol met gevels waar de bloemen tegenop groeien.

winkel-anecdote-amsterdam winkel-anecdote-amsterdam winkel-anecdote-amsterdam

Ik viel direct op de prachtige kleur “French Blue” die in de collectie meerdere malen terugkomt.  Ik bleef maar twijfelen tussen de “Dot Dress” of “Dakota”, maar toen ik de “Dress Dot” aan had, viel de viscose stof zo soepel om mijn lijf, dat ik hem niet meer uit wilde doen. De jurk heeft een prachtig decolleté, een nep omslag die je aan de voor of achterkant kan strikken en mouwen tot net over de elleboog.

french-blue-jurk-anecdote-fashion

Foto Adriënne Wildeman

De collectie houdt rekening met alle maten en vormen die de Hollandse vrouw vaak heeft, zo ook ik.

french-blue-jurk-anecdote-fashion

Foto Adriënne Wildeman

winkel-anecdote-amsterdam

Praktisch over Anecdote

Anecdote Amsterdam (winkel en atelier) Weteringstraat 39 1072 SM Amsterdam The Netherlands

Openings tijden: Mon:  10 am – 6 pm Tue:   10 am – 6 pm Wed:  10 am – 6 pm Thur:  10 am – 6 pm Fri:     10 am – 6 pm Sat:    10 am – 6 pm

Favoriete winkels in Amsterdam:

NOTE: Ik ben door Anecdote uitgenodigd om kennis te maken met het merk en een item uit 
te kiezen uit de zomer collectie. Mijn mening is zoals altijd persoonlijk en eerlijk.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.