Op wereldreis bij nieuwe kapper The Hair Compass in de Rivierenbuurt

comment 0
nieuwe-kapper-rivierenbuurt-the-hair-compass

Wat heeft op wereldreis gaan nou te maken met een kapper? Dat ga ik je vertellen. Babette heeft haar hele leven gereisd en dat vormt een mens. Hoe kan je 2 passies nou goed combineren? Dat leerde ze van haar coach en in de gloednieuwe kapsalon The Hair Compass aan de Curchill-laan (Rivierenbuurt) ga je op wereldreis terwijl je gewoon in de kapperstoel zit.

Dat een bezoek aan de kapper geen overbodige luxe was, zie je op de bovenstaande before and after foto. Bijna genant om te delen, aan de andere kant zie je goed het resultaat wat Babette in zeer korte tijd weet te boeken.

entree-the-hair-compass

The Hair Compass aan de Churchill-laan is alweer de tweede salon die de ambitieuze Babette opende. Ooit woonde ze in Amsterdam en dit is haar manier om haar gemis aan onze fijne stad wat minder te maken. Dit stuk van de Churchill-laan is nog volop in opkomst, dus dikke hint aan creatieve ondernemers! Hoe leuk zou het zijn om dit stukje te vullen met een fijne koffietent, kledingwinkel en? Dan kan je hier de ultieme verwendag hebben!

nieuwe-kapper-rivierenbuurt-the-hair-compass

En verwennen is wat hoog in het vaandel staat. Ik zei nog, dat sommige vrouwen de kapper en de beautysalon soms een overbodige luxe vinden. Wat is dat toch met Hollandse dames? Als je je 10 jaar jonger voelt en stralend ergens de deur verlaat dan is dat toch de euros wel waard?

Mijn haar werd geknipt, mijn uitgroei zorgvuldig bijgewerkt, mijn haar werd volledig in de verf gezet de laatste 10 minuten, een masker en een hoofdmassage. Dit alles voor euro 125,-. In het pand van The Hair Compass bevindt zich overigens ook een beautysalon, voor als je meteen de rest even onder handen wil laten nemen, je kan dit dus ook als combi boeken. Had ik dit geweten, had ik dit waarschijnlijk wel gedaan.

beauty-salon-in-the-hair-compass

Interieur

Hoe zit het nou met die wereldreis waar Babette zich zo door liet inspireren. Als je naar de kapper bent, ben je er even uit, net als met een tripje. Zo is het wasgedeelte Bali, droom weg bij heerlijk geuren die de etherische oliën verspreiden en ontspan bij een zalige hoofdmassage. Een prachtige manier om 2 werelden samen te laten komen. En een dagelijkse herinneren aan al het moois wat de wereld nog te bieden heeft.

interieur-the-hair-compass

London is het gedeelte voor de heren en in Parijs geniet jezelf van een fijne knipbeurt. De quote van Coco Chanel helpt ons er nog even aan herinneren hoe belangrijk kleur is!

parijs-the-hair-compassnieuwe-kapper-churchill-laan-amsterdamThe Hair Compass | Churchill-laan 81a | Amsterdam

The Hair Compass | Churchill-laan 81a | Amsterdam

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie