City Trip | Haarlem | Winkelen | Brandsunxpctd

comment 0
brandsunxpctd_slow_store_haarlem_interieur

Slow store

Brandsunxpctd is de “slow store” van Anouk B Creative Studio. Als je binnenwandelt waan je je niet direct in een doorsnee winkel. Ik had in ieder geval het idee dat ik een studio binnen wandelde waar ieder moment een mooie photoshoot zou kunnen plaats vinden. De lampen stonden al aan en er werd nog driftig geverfd.

brandsunxpctd_slow_store_haarlem_lamp

Sober

Waar ik normaliter altijd wel van lichte winkels houd, heeft Brandsunxpctd iets sobers maar op een  mooie sfeervolle manier. Marmer, beton en grijstinten worden afgewisseld door kledingrekken gemaakt van koperen buizen. In de rekken hangt kleding voor dames maar ook voor kinderen waaronder het Amsterdamse organic merk Gray Label.

brandsunxpctd_slow_store_haarlem_kledingrek

Brandsunxpctd | Gedempte Oudegracht 144 | Haarlem

Brandsunxpctd zit ook op Instagram en deelt daar heel veel mooie inspiratie!

Geef een reactie