Wildernis, stadstuinwinkel | Amsterdam

comments 2
5 instagramwaardige hotspots - wildernis

Gisteren op mijn rondje door West, zag ik ineens op de Bilderdijkstraat een nieuwe winkel met een gevel vol planten. De winkel zag er zo leuk uit dat ik wel even moest stoppen. Eenmaal binnen gekomen bleek dat het Wildernis, een zogenaamde stadstuinwinkel.

wildernis_stadstuinwinkel_amsterdam_gevel

Wildernis hangt van voor naar achteren en van boven naar onderen vol met planten. Naast planten koop je er nog meer planten en ook nog eens alles wat met planten te maken heeft. Boeken over tuinieren, prachtige lijstjes voor planten illustraties, mooie plantenpotten en huisgemaakte fertilizer. Maar ook zaadjes, kleden en mooie items voor op je balkon of handig gereedschap voor in je tuintje.

wildernis_stadstuinwinkel_amsterdam_fertilizer

wildernis_stadstuinwinkel_amsterdam_etalage wildernis_stadstuinwinkel_amsterdam_kassa wildernis_stadstuinwinkel_amsterdam_tools

Naast al het winkelen voor je tuin, kan je bij Wildernis ook terecht voor een goede kop slow koffie. Handig als je niet direct kan kiezen uit alle mooie spullen die Wildernis te bieden heeft voor je stadstuin of balkon. De missie van de twee dames achter deze winkel? De stad een stukje groener maken. En daar wil ik best een handje bij helpen. Ik kocht een zakje spinazie-aardbeizaadjes. Nog nooit van gehoord. Maar ik ga ze hoe dan ook zaaien op mijn al redelik groene dakterras.wildernis_stadstuinwinkel_amsterdam_kast

Wildernis  | Bilderdijkstraat 165F | Amsterdam

2 Comments

  1. I feel so proud that you mention my fertilizer ( I’m the gardener behind the golden juice) ! I just write a post about it on my blog if you’re curious on how I make the fertiliser in my garden in Amsterdam. Wildernis is a great shop isn’t it ?

    • It is a great shop. I will surely take a look on your blog!

Geef een reactie