Duffybag | Tas | Amsterthings

comment 0
amsterthings-tas-amsterdam-duffybag-instagramblogger

In mijn missie zoveel mogelijk lokaal te kopen, schiet ik misschien soms wat door. Zo was er de wens voor een mooie leren tas. Deze tas moest, zoals bij meerdere vrouwen, aan heel wat wensen voldoen.

* zwart
* simpel
* strak
* groot
* past mijn laptop en de rest van mijn leven er in
* apart vakje
* kwaliteitsleer
* geen toeters, bellen, ritsjes of franjes

Tijdens mijn zoektocht kwam ik er vele tegen. Hier wat voorbeelden ter inspiratie. Vertel ik daarna welke ik heb gekocht.

Solitude Is Bliss

Prachtige tas, maar ik twijfelde aan de kwaliteit van het leer en of hij stevig genoeg zou zijn om al mijn zooi dagelijks te vervoeren (incl laptop). Qua design voldoet hij verder aan al mijn eisen.

amsterdam-tas-solitudeisbliss

Duffybag

Prachtig mooie zwart leren tas, je ziet zelfs op foto dat het leer heel mooi is. Simpel, strak maar helaas ook wat prijzig.

amsterdamskas-duffybag

Maringe

Maringe heb ik persoonlijk ontmoet en vooral de tassen die zij voor kleine dametje maken zijn erg tof. Ik vind dit model erg mooi, maar misschien wat te uitgesproken voor mij. Ik had hem graag in het zwart willen zien.

tas-amsterdam-maringe

 

Devi-Bag

Devi maakt prachtige tassen, maar qua look zijn ze voor mij wellicht iets te klassiek. Mooie materialen, inspirerende dame wederom en een enorme collectie waar je uit kan kiezen.

tas-amsterdam-devi-bag

 

Ondanks dat de onderste 2 wellicht niet zwart zijn, weet ik dat de meeste tassen makers altijd wel bereid zijn in opdracht iets te maken. Ik heb me daar in mijn beslissing dan ook niet door laten leiden. Mijn uiteindelijk tas is de Duffybag geworden. Hij voldoet aan alles wat ik zocht in een tas en nog meer ook. Het leer is niet normaal mooi, dubbele naden, groot en er zit niet 1 ding op of aan waar ik mij aan irriteer.

Ik had het geluk dat de ontwerpster ook nog eens hier om de hoek woont, dus ik ben op een doordeweekse middag naar haar toe gegaan. Super leuk om nader kennis te kunnen maken met de persoon erachter. Wat de drijfveren zijn, hoe het gaat als ontwerper en ik kon gewoon weg niet met lege handen naar buiten wandelen. Hoera!

amsterthings duffybag amsterdam instagramblogger

Geef een reactie