Café Scrapyard | Deliveroo | Amsterdam

comment 0
cafe-scrapyard-deliveroo-amsterdam-instagramblogger-menu

Ik fiets er al maanden, zo niet langer, met enige regelmaat langs en iedere keer denk ik, hier moet ik echt even naar binnen. Alleen kwam het er telkens niet van…..tot nu! Vorige week zag ik deze post van Deliveroo voorbij komen van een broodje “pulled pork” bij Café Scrapyard.

cafe-scrapyard-deliveroo-amsterdam-instagramblogger

Me and my big mouth. Na wat heen en weer mailen, mocht ik vandaag komen bewijzen dat dit broodje toch echt wel in mijn mond past. En gelukkig het paste in mijn mond en dat niet alleen, ik likte mijn vingers erbij af. Ik ben dol op “pulled pork” zeker als het 12 uur langzaam heeft gegaard en van zaligheid uit elkaar valt. Tel daarbij op een net niet te pittig sausje en dan die crispy veggies on top. Binnen een mum van tijd zat het broodje in mijn mond. Ik laat het beeld verder voor zich spreken. Challenge accepted en volgens mij mag ik wel zeggen dat ik hem gewonnen heb ook.

Mijn lekkerste date ooit met een Kangaroo.

deliveroo-foodchallenge-scrapyard-instagramblogger

Cafe Scrapyard is verder een gezellige plek, maar de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat het mij iets TE urban is. Ik hou van een rauw randje maar ik voelde me hier net iets te oud voor. De bediening daarentegen is dik in orde en de selectie lokale biertjes van 2 Chefs Brewing, cocktails en andere drankjes maakten mij dorstig. Misschien toch nog eens een avondje aan de bar door  brengen? De frietjes werden door de mini zonder de probleem weggewerkt en ook de “chilly fries” waren een fijne snack.

cafe-scrapyard-deliveroo-amsterdam-instagramblogger-friescafe-scrapyard-deliveroo-amsterdam-instagramblogger-2-chefs-brewing

Geen zin om de deur uit te gaan voor een broodje? Ook geen probleem, dat gevoel ken ik wel. Deliveroo bezorgt het eten van heel veel fijne restaurants uit Amsterdam gewoon bij je thuis. En ja, ook die heerlijk spare ribs van Braai komen ze bij je thuis brengen, ik kan uit persoonlijke ervaring dat dat de moeite waard is. En als je planning eindejaar compleet op zijn gat ligt? Ik bestelde op oudejaarsdag mijn oliebollen vanuit de auto onderweg terug naar huis. De oliebollen van Bakker Bertram (yummie) kwamen precies op tijd dampend ons huis binnen.

Dikke aanrader dus en ik bestel dat broodje van Café Scrapyard voortaan wel bij Deliveroo. Dan kan ik comfortabel aan mijn eigen keukentafel nog eens genieten van dit maaltje. Mee genieten? Met de code GOEDBEZORGD krijg je een flinke korting op je volgende bestelling bij Deliveroo, mooi meegenomen toch?

cafe-scrapyard-deliveroo-amsterdam-instagramblogger-burgers

Cafe Scrapyard | Kinkerstraat | Amsterdam

Deliveroo | Bezorgen je maaltijd bij jou thuis | Amsterdam

 

Geef een reactie