Nike Factory Outlet | Amsterdam

comment 1
nike-factory-store-amsterdam-osdorp-instagramblogger-swoosh-sneakers-nikes

Nog net randje West en toegegeven niet de meest gezellige omgeving, maar als je net als ik een tik voor sneakers hebt dan is het een tochtje meer dan waard. De Nike Factory Outlet zit in het winkelcentrum bij Osdorp.nike-factory-outlet-amsterdam-osdorp-instagramblogger

In Amsterdam shop ik voor mijn sneakers normaliter bij Sunika, Sneaker District of No Boys Allowed. Dit alles natuurlijk in het kader van “shop local”, maar soms wil je nieuwe sneakers en is er geen uitverkoop en dan maakt een kat in het wild soms rare sprongen. Zo fietste ik op mijn zaterdagochtend door weer en wind langs de Sloterplas richting Osdorp. In Osdorp bevindt zich namelijk de Nike Factory Outlet. De shop is alles wat je van een outlet kan verwachten en al helemaal op een zaterdag. Teveel mensen, te harde muziek, een overkill aan van alles, maar ik had een missie.

In rap tempo zocht ik een selectie sneakers bij elkaar in mijn maat. Na een korte tweede selectie bleven er 2 paar over. Dit ritueel herhaalde zich nogmaals bij de boyfriend en niet veel later liepen we met 4 paar nieuwe Nikes richting de uitgang. Ze hebben Nikes (en kleding) in alle maten. Ook voor kinderen kan je hier prima slagen. Verwacht niet de nieuwste modellen, maar voor een derde van de nieuwprijs mag je niet klagen.

De volgende keer ga ik gewoon ‘s avonds na werktijd want ze zijn meerdere avonden in de week tot 20.00 uur open.

De openingstijden van de Nike Factory Outlet:

  • Maandag: 12.00 – 20.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 20.00 uur
  • Woensdag: 10.00 – 20.00 uur
  • Donderdag: 10.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Nike Factory Outlet | Zuidermolenweg 58 | Amsterdam

1 Comment so far

Geef een reactie