5 x French design shoppen voor de Francofiel | Frankrijk

comment 0
french-design-shopped-voor-de-francofiel-instagramblogger

Frankrijk, Frankrijk en nog eens Frankrijk. Ieder jaar reizen wij weer af naar Frankrijk. Inmiddels kan je dan ook wel zeggen dat ik een heuse Francofiel ben. Ik weet in de regio’s waar wij graag vertoeven, feilloos de weg naar de leukste dorpjes, grootste vide-greniers en de kofferbak zit steevast vol met al mijn nieuwe aanwinsten. In de periode richting de vakantie vergaap ik mij dan alvast graag aan wat Franse Instagramers. Maar dit keer zet ik 5 van mijn favoriete Franse merken op een rij, of wel French Design.

France, France and ooh la la France. Every year we travel to France. Not only for family but simply because we like it there. I am what we call a “Francofiel”. I know all the best places in many regions, the cutest villages, the best flea-markets and when we go back our car is filled with all my new treasures. In the period towards the holidays I tune in on French Instagrammers to get in the mood. But this time I’m sharing also 5 of my favourite French brands with you.

Blune Paris

Leuker kunnen ze het voor mij in bijzonder natuurlijk niet maken. Blune Paris, ontwerpt ieder jaar weer twee designs met in de hoofdrol “Blonde” en “Brune”. Hoe groot is de kans dat je een t-shirt vind met de naam van je dochter erop wat nog leuk is ook. Let op, dit merk valt zoals de meeste Franse merken erg klein.

It doesn’t get much better then this, when a brand designs a new collection every year around “Brune” and “Blonde. What are the odds of finding a t-shirt with my daughters name on it, which looks this good. Note: buy big, they have a very small fit.

Franse_Merken_Blune_Paris_kids-Brune

Au Pays des Chocolatines

Het Instagram account van Chocolatines, brengt mij direct in de sferen van een vakantie aan de Franse zee. Zachte pasteltinten, serene foto’s en een simpel T-shirt met een leuke Franse tekst. Pas mal?!

The Instagram account by Chocolatines brings me straight into holiday mood somewhere along the French coast. Soft pastels, clean shots and a simple but perfect T-shirt with some French words on it. Pas mal!

Chocolatines_franse_merken

Mon Paternel

Mon Paternel heeft het goed begrepen en richtte zich in eerste instantie eindelijk eens op vaders en kinderen. Meestal richten merken zich op de moeders. Ik zie de shirts steeds vaker voorbij komen. Mooie kwaliteit, simpele teksten en erg Frans.

Mon Paternel is a design which clearly gets it and focussed on the more male market instead of mothers. I’ve spotted the brand many times online, they offer good quality, simple expressions and very French.

Mon-Paternel-KIDS-Chou

French Disorder

Thought this version of ACDC’s logo was so much fun.

french-disorder-kids-french-design

Harpe Paris

En nog 1, gewoon omdat ik het niet kan laten. Je zou de gezichten van de Fransen moeten zien als ik zeg dat mijn (tot op heden nog steeds blond) dochter Brune heet. Heerlijk. En alleen daarom wil ik deze trui. Helaas uitverkocht in mijn maat.

One more time, because I just can’t get enough. I need this sweater in my life. Unfortunately it’s sold out in my size. Too bad.

harps-paris-sweat-Brune-French_design

Geef een reactie