De leukste (Instagram-proof) hotspots in Nijmegen

comment 0
travel-citytrip-nijmegen-hotspots-rockthatwall-eliane

Als je dan toch een hotel geboekt hebt voor je citytrip naar Nijmegen, is het wel zo handig om wat te doen, te drinken en te smullen hebben. Ik verzamelde alvast wat fijne (Instagram-proof) hotspots in Nijemegen voor je.

travel-citytrip-nijmegen-hotspots-rockthatwall-elianetravel-citytrip-nijmegen-hotspots-rockthatwall-daan

Nijmegen per fiets

Nijmegen is prima per voet te doen, maar wij hadden toevallig fietsen tot onze beschikking, wij hebben dan ook alle bruggen waar mogelijk even over gefietst en dit is een dikke aanrader. Je ziet de stad van een andere kant en Nijmegen staat bekend om zijn bruggen.

travel-citytrip-nijmegen-hotspots-brugtravel-citytrip-nijmegen-hotspots-bruggen

In de zomer (juli) zijn de vierdaagse, een week lang zomerfeesten in de stad. Als je niet van kermis, feestjes, live muziek en drukte houdt, is het een goed idee om je citytrip op een ander moment te plannen.

travel-citytrip-nijmegen-hotspots-streetart

Honig Complex

Gelegen aan de Waal bevindt zich de voormalige Honig fabriek, inmiddels bekend onder “Het Honig Complex”. Een verzameling creatieve bedrijfjes, galerie en diverse eettentjes. Wij dronken een biertje bij Stoom, bekeken de expositie bij Galerie Bart en wandelden rond in het zonnetje over het hele terrein.

travel-citytrip-nijmegen-hotspots-honig-complex travel-citytrip-nijmegen-hotspots-honig-complex-stoom-bier travel-citytrip-nijmegen-hotspots-honig-complex-coffee travel-citytrip-nijmegen-hotspots-honig-complex

Honig Complex | Waalbandijk 20-22 | Nijmegen

Shoppen bij Coef in Nijmegen

Coef bestaat uit meerdere winkels, een conceptstore en een winkel voor mannen. In beide winkels kijk je je ogen uit naar sneakers, accessoires en toffe kleding.

Coef Conceptstore |  Van Welderenstraat 76-80 | Nijmegem

SID en LIV

Bij Sid en Liv kan je terecht voor ontbijt, lunch, high tea en diner. Wij dronken er koffie en neusden wat rond in het winkeltje wat zich voor in het pand bevindt. Let op, ze hebben ook een fijne tuin achterin, ideaal op zonnige dagen en je zit er heerlijk verscholen voor de drukte op straat.

travel-citytrip-nijmegen-hotspots-sid-en-livetravel-citytrip-nijmegen-hotspots-sid-live-binnentravel-citytrip-nijmegen-hotspots-sid-live-winkeltravel-citytrip-nijmegen-hotspots-sid-live-tuin

Sid en Liv | Van Welderenstraat 95 | Nijmegen

De Nieuwe Winkel

Een menu wat standaard iedere 4 weken wisselt in de keuze vis, vlees, vegetarisch. Bij de nieuwe winkel loop je naar buiten terwijl je mond nog na tintelt van alle smaken die je hebt kunnen proeven. Daarnaast ziet De Nieuwe Winkel er ook nog eens heel leuk uit. Modern vorm gegeven met mooi kleurgebruik.

travel-citytrip-nijmegen-hotspots-de-nieuwe-winkel

De Nieuwe Winkel | Hertogstraat 71 | Nijmegen

Wally Burgers

Hou je het liever wat simpel? Kijk dan een paar deuren verder even bij Wally Burgers. Heerlijke burgers van lokale producten en op een zo duurzaam mogelijke manier gemaakt.

travel-citytrip-nijmegen-hotspots-wally-burgers

Wally Burgers | Hertogstraat 47 | Nijmegen

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie