Let’s Cocktail | Makkelijk cocktails maken thuis

comment 0
lets-cocktail-dii-captain-morgen-ginger

Hoe graag we ook rondhangen in een cocktailbar, soms is even thuis zijn met vrienden natuurlijk ook erg wenselijk. Maar wat nu als je die vrienden van een lekker drankje wilt voorzien. Bier en wijn is soms net niet feestelijk genoeg en laten we wel zijn, niet iedereen is thuis in het maken van cocktail. Dan heb ik goed nieuws, cocktails maken is lang niet zo moeilijk als je denkt. Let’s cocktail.

Sinds de hype van de gin tonic, hebben we allemaal wel een fles gin thuis staan. Een lekkere tonic kan je bij elke supermarkt wel scoren. Let’s Cocktail is een initiatief van Diageo die ons wil duidelijk maken dat het maken van een cocktail helemaal niet zo moeilijk en ingewikkeld hoeft te zijn. En DIY is weer helemaal in. En laten we wel zijn, als ik het kan, kan jij het ook.

Dus daar stond de postbode met een fijne doos op de stoep met daarin het volgende:
* cocktail recept
* 1 fles Captain Morgan (rum)
* 2 flesjes Ginger Ale (Fever-Tree)
* 2 limoentjes

Alles om een Captain Morgen Ginger te maken. Aan de slag:

In nog geen minuut had ik 2 heerlijke drankjes op tafel staan. Om hem meer uitgesproken te maken, kan je de ginger ale bijvoorbeeld vervangen voor een ginger beer. Hou je van een extra zuurtje? Knijp dan de limoen eerst even goed uit in je drankje, alvorens hem erin te gooien. #letscocktail

Disclaimer: Ik kreeg deze let's cocktail box opgestuurd om uit te proberen, maar een blog is altijd een eerlijke weergave van mijn persoonlijke ervaring.

Geef een reactie