Nieuw in west | Kinkerstraat | SNCKBR

comments 2

Schreef ik al eens eerder over SNCKBR? Jazeker! Als je niet in Amsterdam West woont, kan je hier prima verder lezen over SNCKBR in De Pijp. Maar inmiddels zijn we toch al wel bijna een jaar verder en hebben de mannen achter SNCKBR, een nieuwe vestiging geopend aan de Kinkerstraat in Amsterdam West! En dat is om de hoek.

nieuw-in-west-snckbr-kinkerstraat-instagramblogger-voorkant

Aan het concept “SNCKBR” is in de tussentijd ook nog wat gesleuteld en dat is alleen maar ten goede gekomen. Via een succesvolle crowdfunding harkten ze in no time genoeg geld bijeen. En nu kunnen we met zijn alleen guilty free snacken aan de Kinkerstraat.

snckbr-west-kinkerstraat-drink

Op maandag kan je bij SNCKBR je weekend verwerken met een burger en een biertje voor maar 10 euro, prima deal. Ook riepen ze de GINSdag in het leven waar je GT’s kan drinken voor maar 5 euro. Hou vooral Facebook in de gaten houden voor andere spontane leuke acties en events.

Blijft het dan nu even rustig in de tent? Wel nee joh, deze mannen kunnen duidelijk niet stilzitten, want er gaan al roddels over een nieuwe SNCKBR ergens buiten Amsterdam.nieuw-in-west-snckbr-kinkerstraat-instagramblogger-straat

Het grootste verschil tussen de SNCKBR aan de Van Woustraat en SNCKBR Kinkerstraat, is de ruimte. SNCKBR West is groter en oogt ook ruimer door de split-levels. Beneden kan je aan een grote tafel eten met een groep bijvoorbeeld (die ruimte kan je afhuren) met zicht op de keuken. Op de begane grond hang je lekker voor het raam met zicht op de straat en boven kan je knus  dineren en zijn ook de bekende oranje banken weer terug te vinden.

snckbr-west-kinkerstraat-interieur

SNCKBR is een fijne plek om te flexwerken voor mij en zo ontdekte ik al een paar favorieten; “The Humus Superbowl” en de “Skinny Lemon Chicken” zijn by far mijn lievelings voor lunch. In de ochtend kan je mij altijd porren voor de acai bowl, daar schreef ik overigens hier ook al over.

nieuw-in-west-snckbr-kinkerstraat-instagramblogger-lunch

Wie gaat er mee op GINSdag een GT drinken aan de Kinkerstraat?

SNCKBR | Kinkerstraat 106 | Amsterdam West

 

2 Comments

Geef een reactie