Rotterdamse Instagram accounts die je moet volgen.

comments 17
rotterdamse-instagram-accounts

Deepa kondigde het al aan, we doen Rotterdam echt te kort. I love Rotterdam, ik heb er niet voor niets ruim 10 jaar gewoond, voordat ik de overstap naar Amsterdam deed, dit laatste alleen maar vanwege de liefde hoor. De hoogste tijd om die liefde weer wat aan te wakkeren. En geen beter begin met de leukste Rotterdamse Instagram accounts om te volgen.

@kitandnancy

Ik trap daarom af met een leuke introductie. Meet Laura Mitchell, deze dame gaat namelijk de komende tijd ons team als vaste gastblogger versterken. Wat kan je van haar verwachten? Lekkers, Rotterdam en Ryan Gossling. Deze 3 liefhebberijen deelt ze 1 op 1 met mij, dus ik had mij geen betere Instagram blogger kunnen wensen.

rotterdamse-instagram-accounts-volgen-kitandnancy

En via Laura komen we automatisch terecht bij:

@wout010

rotterdamse-instagram-accounts-volgen-wout010

En ken je deze grammers uit Berlijn al?

@a3nnn

Naast het feit dat ze indrukwekkend veel kracht in haar lijf heeft, ben ik ook altijd onder de indruk van haar foto’s. Gaat dat zien!!!

rotterdamse-instagram-accounts-volgen-a3nnn

@vincentdemmenie

In het rijtje Rotterdam mag Vincent zeker niet ontbreken. Hij heeft een toffe stijl; veel architectuur met een human touch.

rotterdamse-instagram-accounts-volgen-vincentdemmenie

Rotterdam staat bekend om zijn indrukwekkende skyline, als je geen hoogtevrees hebt en niet snel onder de indruk bent van wat architectuur geweld? Dan geef ik bindend volg advies voor de volgende 2 mannen.

@instabruijn

rotterdamse-instagram-accounts-volgen-instabruijn

De mooiste Instagram accounts uit Parijs vind je hier!

@jeroenvandam

rotterdamse-instagram-accounts-volgen-jeroenvandam

@dailyrotterdam

Rotterdam in zwart wit met veel mooie straatbeelden.

rotterdamse-instagram-accounts-volgen-dailyrotterdam

@gemeenterotterdam

Het ultieme voorbeeld van hoe een gemeente Instagram kan inzetten. Instagram take-overs, ze organiseren leuke meets en bieden een gevarieerd beeld aan van de stad.

rotterdamse-instagram-accounts-volgen-gemeenterotterdam

@igersrotterdam

Geen stad kan zonder een eigen IGers account, dus ook Rotterdam niet. Hou ze in de gaten want er staan wat Instameets op stapel.

rotterdamse-instagram-accounts-volgen-igersrotterdam

Zo blij dat @senns_less mij herinnerde aan het account van:

@igobythename

Deze feed laat zich niet makkelijk omschrijven. Er staan een paar hele toffe niet alledaagse portretten op, veel mooie plaatjes met een dik rauw randje.

rotterdamse-instagammers-om-te-volgen

@gestaltes

Geen enkele locatie in Rotterdam is veilig voor dit vriendencollectief. Ik krijg dit account getipt door Tessa & Marjon.

rotterdamse-instagammers-om-te-volgen-gestaltes

Ontbreken er in deze lijst nog een aantal Rotterdamse Instagram accounts? Laat het ons vooral weten in de comments hieronder. Wie weet voegen we ze er aan toe!

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

17 Comments

    • Hey Jann, chips, ik wist dat ik er 1 miste. Ik zocht Igobythename! Thanx, ik ga hem toevoegen.

    • Hey Marjon, kreeg deze ook al door Tessa getipt! Ik ga hem erbij zetten, kende dit account nog niet. Thanx en een happy weekend. Eliane

    • Hey Vincent, dank voor je reactie. Ik ken Claire al een tijdje, besefte me niet dat ze uit Rotterdam kwam. Oops!

    • Maar misschien past Claire beter thuis in een lijstje van Nederlandse natuur Instagrammers.

Geef een reactie