De 100 beste Instagram plekken van Nederland.

comment 0
Usquert_bankje_linda-Laughs_instahotspots
Foto van @Lindalaughs van een bankje in het Groningse Usquert voor #Instahotspots

Instagram is allang niet alleen meer voor mobile-shooters en menig Instagrammer zie je vaak met serieuze camera’s rondwandelen, toch is dat echt niet nodig. De mobiele telefoons pakken steeds meer uit met speciale functies en lenzen, zodat je ook zonder camera een prachtige plaat kan schieten. Zo ook de laatste Huawei telefoon, de P10 met een Leica lens. En zeg je Leica, dan heb je mijn aandacht. Speciaal voor de gelegenheid probeerden 10 Instagrammers de telefoon uit door het vastleggen van de beste Instagram plekken in Nederland.

I shot this photo together with Maxime (@huismanmaxime) at one of my #instahotspots. Last week 10 Instagrammers had the opportunity to shoot some of their favorite spots with the brand new #huaweiP10. Check out the link in my bio. You'll find an instruction video about how I created this photo with the talented @huismanmaxime. Max thanks for joining me! It sure was fun creating this content. Let me know what you think of my photos and video. #instahotspotsbyvincentdemmenie . . . . . . #doyouskrwt #huffpostgram #mashpics #guardiancities #passionpassport #justgoshoot #streetdreamsmag #portraitphotography #igersrotterdam #rottergram #portraitsnl #portrait_vision #portraitmood #postthepeople #vscoportrait #majestic_people #portraitgames #portraitkillers #super_holland #igersholland #rotterdam

A post shared by Vincent • Rotterdam (@vincentdemmenie) on

Huawei P10 met Leica Lens

Speciaal voor de lancering van deze telefoon, werden Neerlands finest Instagrammers opgetrommeld om de Instahotspots in hun regio vast te leggen met deze nieuwe lens. 10 Instagrammers, 10 regio’s, leveren 100 Instahotspots, misschien wel de 100 beste Instagram plekken van Nederland. Deze zijn allemaal verzameld op 1 website, inclusief beschrijvingen, handige videotips en de coördination, zodat je vandaag nog op zoek kunt gaan. En wat erg, ik ben er op heel weinig geweest, laat staan een foto gemaakt. De Instagrammers zetten met gebruik van de camera-functie hun Instahotpots letterlijk in een ander daglicht. En dat is misschien voor mij wel één van de leukste dingen aan Instagram. Andere Instagrammers laten je zo anders kijken naar een plek of persoon, dat werkt zo inspirerend.

beste-instagram-plekken-nederland-instahotspots

Den Bosch | @essermoda

Instahotspots

Voor de gelegenheid selecteerde ik zelf alvast mijn favoriete 10 Instahotspots die ik hoe dan ook dit jaar nog zelf wil gaan bezoeken. Wil jij dit ook? Hou dan deze Instagrammers goed in de gaten de komende tijd. Zij zullen in het kader van deze campagne ook nog een Instameet in hun regio gaan organiseren, waarbij een aantal Instahotspots bezocht zullen worden. De ultieme manier om nog even een paar goed tips los te peuteren bij deze Instagrammer.

Het Gooi & Almere | @plndm

beste-instagram-plekken-nederland-instahotspots

Mijn 10 favoriete Instahotspots

De komende tijd kan je mij dus kriskras door het land zien gaan om deze allemaal te verzamelen, gotta catch ’em all!

Station Den Bosch van @esseremoda

De vuurtoren op Texel van @groovypat.

Museum Boijmans van Beuningen van @vincentdemmenie

De boom van @plndm

Deze magische spot van @rnld.jansen

Kurhaus van @0wnerperspective

De Pastorie in Nuenen van @dromelot

Bankje in Usquert van @lindalaughs

Gravestenbrug van @erikhageman

Een cute house in Amersfoort van @fleursophia

Ik ben enorm benieuwd welke plek jij zou willen bezoeken? Laat jouw favoriete Instahotspot achter in de comments!

Hoeveel uit de 100 heb jij al eens gefotografeerd? Ik kwam in mijn eigen archief de Instahotpot tunnel van Brechje ook nog op mijn eigen Instafeed tegen. Hij is toch mooier met een silhouette erin, binnenkort snel nog eens heen dan maar.

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie