De beste sneaker shops in Amsterdam

comment 0
de-beste-sneaker-shops-amsterdam

Ben je net als ik een sneakerhead, sneakergirl, sneakeraddict, or all of the above, lees dan maar even mee. Waar ik mijn behoefte aan extra sneakers altijd weet te fiksen. Verwacht geen standaard collecties, maar uiteraard vind je hier ook wel de bekendere merken. Shop je mee bij e beste sneakers shops in Amsterdam?

Sneaker District

Gelegen aan de Rozengracht is deze shop makkelijk te mixen met een dagje winkelen in Amsterdam. Om de hoek bij de 9 Straatjes.

MAHA Amsterdam

Je go to sneaker shop in Amsterdam voor de ladies. De latest drops in meisjes sneaker land ga je hier vinden, vooral gezien in menig sneaker winkel de mannen nog steeds voorrang lijken te hebben.

sneaker-winkel-maha-amsterdam

Patta Amsterdam

Patta is wel echt een instituut in Amsterdam op het gebied van sneakers. Ze volgen compleet hun eigen weg qua collectie en blijven zichzelf opnieuw uitvinden. Extra leuk dat ze hun eigen kleding collectie ook hebben, die ze vaak in samenwerking met andere toffe brands ontwerpen. Denk hierbij aan Stussy en Dekmantel.

Sunika

de-beste-sneaker-shops-amsterdam

Uiteraard mag in dit lijstje mijn local dealer niet ontbreken. Gevestigd in mijn eigen buurtje Amsterdam West en daarom nieuwe sneakers binnen handbereik. Organiseren met regelmatige toffe lanceringsfeestjes zoals deze van Saucony of deze van Hummel. En daarmee is Sunika de huisleverancier bij mij vrees ik.

No Boys Allowed

?️‍?LOVE IS LOVE?️‍? Today we are open from 11-6pm. Happy Gay Pride!

A post shared by No Boys Allowed (@noboysallowedstore) on

The name says it all. Deze shop in de Jordaan richt zich compleet om de meisjes. In mijn geval is dat wel dikke prima, want met maat 36/37 pas ik nooit in een mannen collectie. Ze hebben overigens vestigingen in Amsterdam en Den Haag.

Seventy Five

Een van de eerste shops die ik leerde kennen in Amsterdam, dat was nog voor ik er woonde. Inmiddels zijn ze een paar shops verder. Onlangs opende ze op de Haarlemmerstraat een shop enkel en alleen voor woman, want de collecties zijn echt anders!

Het fijne aan dit lijstjes sneaker shops in Amsterdam, is dat ze echt een ander aanbod hebben dan de grote sneaker shops (ketens) in de standaard winkelstraten. Dus fiets dat stukje extra om en bezoek deze sneaker shops, want ze zijn echt de beste sneaker shops van Amsterdam!

Waar koop jij je sneakers?

 

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie