De meest Instagrammable cadeaus voor december!

comments 6
instagrammable-cadeaus

Ieder jaar in november begint bij mij de keuzestress weer toe te slaan. Waar ga ik mijn dierbaren mee verrassen, wat zijn de tofste cadeaus en bij welke ondernemer ga ik die scoren. Dit jaar wil ik jullie verrassen met lijst vol Instagrammable cadeaus. Wat is dat dan? Deze makers rocken het op Instagram, runnen hun eigen business en inspireren mij op de dagelijkse basis met hun Instagram waardige plaatjes en producten.

Locht Kaarsen

Wist u dat “locht” het Fries is voor lucht. En hier zit inderdaad een luchtje aan, al zij het dan subtiel. Martine maakt alle kaarsen geheel zelf. Ze staan garant voor vele branduren met een subtiele geur in al uw favoriete klassieke geuren. Mijn favoriet: linnen en bergamot. Ook de kaarshouder is een eye catcher en de glaasjes worden hergebruikt, wel zo fijn.

Urtekram

Een mooi beauty product mag in deze lijst natuurlijk niet ontbreken. Ik heb mijn producten het liefst EKO friendly. En als ze dan ook nog eens in zo’n mooie verpakking zitten voor dat extra luxe gevoel, dan kan je niet fout gaan. Ik heb van dit merk ook de douchegel voor mijn dochter gekocht, aanrader als er kindjes met gevoelige huid zijn, ruikt ook nog eens super lekker. Heb je mijn lijstje met beauty favorieten al eens bekeken?

Charlotte Wooning

Sieraden mogen altijd, het is aan jou om te kiezen welke initiaal het gaat worden. 😉

Unrecorded

Je zal maar 2 broers, een vader, een zwager, een schoonvader en een vriend hebben die alles al hebben in het leven. Tja, wat doe je dan? Dan geef je dat waar geen enkele man ooit genoeg heeft, een goede basic. Mannen vervallen soms in gewoontes, liever gemak dan gedoe. Daar heeft Unrecorded goed op ingespeeld. De ultieme mannen basics. Of je nu een sweater, shirt of sjaal zoekt. Geen gedoe gewoon mooie mannen basics.

It's that weather for you favorite sweater. ? LINK IN BIO.

A post shared by Unrecorded. (@unrecorded.co) on

Annemieke Boots Ceramics

Ik ontdekte de keramiek van Annemiek vorig jaar tijdens Enter The Loft en was op slag verliefd. Vooral de lijn met die kleine spikkeltjes. Doet u mij maar 1 mok voor mijn dagelijkse koffie.

Jurianne Matter

Een boel Jurianne en een beetje DIY. Deze papieren ontwerpen zijn een voor een pareltjes. Maak je huis vast kerst-proof met 1 van deze papieren engeltjes.

By Gitte

Al heel lang geleden kocht ik een vilten tas bij haar en tot op de dag van vandaag weet ze mij nog steeds te verrassen met haar minimale doch zeer essentiële designs. De camera strap is over duidelijk een mooi cadeau voor al die Instagram vrienden van je die dagelijks met een dikke camera om hun nek wandelen. You know who you are!

Gin Mayo

Voor de lekkerbek vrienden en de foodies in de familie mag een tube gin mayo natuurlijk niet ontbreken. We schreven er al eerder over en nog steeds ligt er standaard een tube van gin mayo in onze koelkast. PS: Voor de die hard gin mayo fans. Er is een pop-up shop geopend aan de De Clerqstraat in Amsterdam. Niet vies van een pop-up store meer of minder? Bekijk dan ook dit lijstje met de leukste pop-up stores van dit moment even.

Susan Bijl

Omdat je nooit genoeg tassen kunt hebben. Ik heb ze thuis in alle maten en kleuren. En terwijl ik dit schrijf, besef ik mij dat deze lijst eigenlijk een vermomde verlanglijst is. Ach ja, wel zo handig voor het thuisfront. Nu maar hopen dat ze meelezen. Terug naar Susan Bijl. Jaarlijks ontwerpt ze (al dan niet in samenwerking met een andere ontwerper) een nieuwe collectie. Dit najaar lanceert de “Leftover” collectie, compleet gemaakt uit rest materiaal. Doe mij dit tasje maar voor erbij.

susan-bijl-leftover-collectie

Spruitje

Een ontwerp van Jonael van der Sloot. Zijn botanische producten zijn magisch mooi met de natuur in de spotlight. De ketting met een flesje gedroogd rendiermos is een eye catcher voor op een simpele jurk. En de overige items zijn een mooie groene toevoeging voor ieder interieur.

On the DDW! Photographed by @urbanjungleblog check their blog!!!

A post shared by spruitje (@spruitje_amsterdam) on

Adventskalender Playmob, Muesli of liever gin?

Herinner jij je nog dat magische moment van vroeger; de adventkalender. Of er nu chocolaatjes, snoepjes of speeltjes in zaten, het was een feest om deze in de ochtend open te mogen maken, 24 dagen lang! En het leven wordt alleen maar beter met deze adventkalenders die wij spotten. Heb je liever Playmobi, Mueslil of Gin?

playmobil_advents_kalenderthe-ginvent-calendar_29403adventskalender-mymuesli

HAY bestek

Doet u mij de complete inhoud van de HAY winkel maar, iets teveel? Och, dan ben ik dik tevreden met de nieuwe bestekset die ze ontworpen hebben. Liefst die in het zilver met de ribbeltjes en dan 1 setje in goud om mooie Instagram proof foto’s te kunnen maken van mijn eten.

Mis ik nog iets?

 

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

6 Comments

  1. Te leuk dit rijtje! Ik gooi nog wat extra urban jungle elementen op mijn verlanglijstje denk ik. Die camerastrap en gin mayo zijn ook <3

Geef een reactie