Boozy brunch bij Edel in West

comment 0
boozy-brunch-edel

Edel staat bekend als de huiskamer van West. Of je hier nu komt voor koffie, flexwerken, lunch of in de zomer lekker borrelen op het terras, het voelt er huiselijk aan. En vanaf deze maand kan je er eens per maand terecht voor een boozy brunch. We gingen voor je op onderzoek uit.

Edel-huiskamer-van-westboozy-brunch-edel

Boozy Brunch

Wat is er zo boozy aan een brunch? Je drinkt er eigenlijk je kater weg met een cocktail op basis van sap. Of dat nu een Bloody Mary is of een Mimosa, vitamines en alcohol is win/win in een glas. De Bloody Mary is er in 3 verschillende versies, de klassieker met tomatensap, de groene met spinazie-ananassap en een oranje variant met wortelsap. Overigens allemaal gemaakt met Ketel One.

boozy-brunch-edel-barbrunch-edel-amsterdam

Op de kaart

Geen idee wat er op de kaart staat, want er is geen kaart. Je hebt de keuze uit vega of non-vega. Het ontbreken van de kaart zorgt ervoor dat je geen keuzestress hebt. Binnen een mum van tijd staat er een enorm plateau vol met gerechtjes op je tafel. Zowel hartige als zoete opties. Bagels met alerlei beleg, pancakes, scones, shaksuka en een ceasar salade. Veels te veel, maar allemaal erg lekker.

NOTE: Behalve vega of niet is er momenteel nog geen keuze. Ik was echter tijdens de eerste boozy brunch en ik vermoed dat er de komende tijd nog wel wat gesleuteld gaat worden aan de formule.

boozy-brunch-edelboozy-brunch-edel-barboozy-brunch-edelboozy-brunch-edel-bar

Sfeer

Wat kan je verwachten qua sfeer? Lange tafels vol grote gezelschappen, hier ga je overduidelijk op zondag brunchen met je vrienden. De muziek staat wat harder dan normaal en de stemming zit er goed in.

boozy-brunch-edelboozy-brunch-edel-barboozy-brunch-edel-barboozy-brunch-edelboozy-brunch-edeledel-terras-amsterdam-west

De boozy brunch wordt iedere maand georganiseerd. Voor slechts 12,50 euro per persoon, heb je een enorm plateau vol lekkers op de tafel staan. Dit is exclusief (boozy) drankjes. Enjoy!

Check vooral onze groeiende lijst met fijne brunchplekken!

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie