Een dagje Breda vol goede koffie en leuke hotspots.

comment 0
dagje-breda-instagram-bloggers

Een dagje Breda is meer dan een goed idee. Naast Eindhoven en Den Bosch is Breda een leuk alternatief vol leuke hotspots en fijne koffietentjes! Ik wandelde een rondje door de stad en vond direct al wat fijne plekken.

Sint Annastraat, Breda

dagje-breda-sint-annastraat

Mijn laatste keer in Breda was, tijdens Design Breda, klik vooral door als je niet vies van streetart bent!

Yirga Coffee

Onze eerste stop van de dag was in een koffietentje, hoe kan het ook anders. Goede koffie, lekkere tosti’s en een zalig assortiment aan taartjes. Deze hele Sint Annastraat is een fijn winkelstraatje met leuke kleine winkels.

dagje-breda-yirga-coffee dagje-breda-yirga-coffee

Kamu

Het was helaas al donker en voorbij sluitingstijd toen ik langs Kamu wandelde. Het zag er als een erg toffe plek voor koffie en fietsen uit.

Front view #kamubreda #fietskoffietaart #bikes #coffee #breda

A post shared by Kamu Breda (@kamubreda) on

 

Veemarktstraat Breda

Een van de grotere winkelstraten van Breda is de Veemarktstraat, natuurlijk vind je hier bekende winkels zoals; Sissy Boy en Dille en Kamille. Maar ook kleinere winkels en lokale winkels spot je hier veel. Vergeet vooral niet even in de etalage van de ouderwetse drogisterij Lamers te kijken, de drop liefhebbers wandelen hier even binnen voor een zakje drop.

dagje-breda-drogisterij-lamers

Overige Hotspots

In alle zijstraatjes vind je volop leuke winkels. Dit zijn wat aanraders om even bij te komen met koffie bij In kannen en Kruiken of lekker uitgebreid lunchen bij PuiCk.

dagje-breda-in-kannen-en-kruiken

dagje-breda-puick

Lekker lunchen bij PuiCk

Lekker rondstruinen

Mijn advies? Gewoon lekker rondstruinen, dan kom je altijd de fijnste plekken tegen.

dagje-breda-noos-31

Noos31 – conceptstore – Breda

dagje-bredadagje-breda

 

 

 

 

SaveSave

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie