Hotel Kimpton De Witt een instagram-proof hotel in Amsterdam

comment 0
instagram-proof-and-breathe-amsterdam

Van buitenaf kan je eigenlijk al denken, wat is dit voor een hotel. Want bij de entree van het Kimpton De Witt, tref je al meteen de meest ge-instagramde muur van dit moment in Amsterdam. And Breathe! Maar dat is nog niet alles, stap met mij in de wereld die Kimpton de Witt heet, waar ieder hoekje en ruimte Instagramwaardig is.

Miss Louisa

Mijn eerste kennismaking met het Kimpton de Witt hotel was via de beignets van Miss Louisa, mag ik zeggen dat dit de lekkerste beignets uit de stad zijn? Ik als Francofiel kan het weten, en ze worden met een zalige caramelsaus geserveerd, dip it!

beignets-amsterdam-miss-louisa

Wyers Amsterdam

En naast Miss Louisa heeft het hotel nog veel meer lekkers te bieden. Wat dacht je van de Eggs Benny met pulled pork, of chicken & waffles? Tijdens de Instabrunchmeet die wij organiseerden op uitnodiging van het Kimpton de Witt mochten we proeven van veel van de gerechten die Chef Sammy voor de stad in petto heeft.

brunch-amsterdam-wyers brunch-amsterdam-wyers

House Bar

Kan je er nog geen genoeg van krijgen? Komt dat even goed uit, want er is MORE! Wat dacht je van cocktails in de House Bar, met sinds kort niemand minder dan Thomas Datema aan het roer als bar manager. Killer cocktails!

cocktails-Housebar-amsterdam

Luxe kamers in het Kimpton De Witt

Dan natuurlijk datgene waar het om draait in een hotel. De luxe kamers in het hotel zijn meer dan Instagram-proof. Prachtig lichte ruimtes, mooie tegels in de badkamer en dan heb ik het nog niet eens over de suites. Kijk met ons mee in een paar van de mooiste kamers die het hotel te bieden heeft.

luxe-kamers-kimpton-de-witt

 

 

Patio Instagram proof

De patio die je in het midden van het hotel vindt is Instagram heaven. Niet voor niets zie je deze plek met enige regelmaat terugkomen op Instagram.

binnentuin-kimpton-dewitt-instagram-proof

View this post on Instagram

Holiday vibes?✨ Although I'm nowhere near to the start of my holiday…today has certainly felt like one. The new kid on the block Kimpton @dewittamsterdam opened it's door to show us around and what a treat that was!? The cherry on the cake was brunch at @wyersamsterdam – the hotel's restaurant where @chefsammyd prepared some delicious dishes? I am certainly going to be back – if only for the amazing beignets from @misslouisaamsterdam ?? Thanks again @elianeroest for organizing! More on my Instastories✨ . . . . #holidayvibes #instabrunchmeet #dewittamsterdam #designhotels #kimptonhotels #summerinthecity #visitamsterdam #bestofamsrterdam #traveldeeper #wonderlustamsterdam #darlingescapes #cntraveler #iamatraveler #urbanjungle #amsterdamhotels #thehappynow #igersamsterdam #amsterdamgram #seemycity #gramthedam #bestofamsterdam #citybestpics #theculturetrip #igholland #theprettycities #prettylittletrips #loveamsterdam #interiorcrush #bestcitybreaks

A post shared by Agαтα • Amstєrdαm (@windmilldreams) on

Conclusie: Hotel Kimpton De Witt is Instagram-proof bevonden door de Instagrambloggers. Op zoek naar nog meer Instagram proof hotels? Kijk hier voor een foto rondleiding door het gloednieuwe luxe Pestana Hotel Amsterdam of bekijk mijn staycation in het Andaz Hotel Amsterdam.

 

SaveSave

SaveSave

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie