Offline winkelen, workshops en verzamelen bij All Kinds Of Things

comment 0
winkelen-all-kinds-of-things

Eerder las je al waarom All Kinds of Things, 1 van mijn favoriete kinderwinkels in Amsterdam is! Nu hebben ze sinds kort ook nog eens een leuke workshop ruimte in de winkel, waar je met regelmaat de allerleukste workshops kunt volgen. Toen ik zag dat ze een workshop strip tekenen gaan geven, heb ik de mini meteen opgegeven. Maar er zijn meer redenen om de komende tijd even richting de Beethovenstraat te gaan!

workshop-strip-tekenen-all-kinds-of-things

Winkelstraten hebben het moeilijk

De winkelstraten hebben het erg moeilijk momenteel, want er wordt steeds meer online gekocht. En ook ik maak mij daar schuldig aan hoe graag ik ook het tegendeel zou bewijzen. Als je 4 dagen in de week werkt, net als ik, zie dan in je weekend of op je vrijdag dag nog maar eens tijd vrij te maken om uitgebreid te winkelen. En toch is dat jammer. Want er zijn zoveel leuke ondernemers, prachtige winkels met nog mooiere collecties. Je maakt een praatje, je wordt uitgebreid geholpen en er is vaak nog van alles te beleven.

winkelen-all-kinds-of-things

bergstein-sloffen-amsterdam

Mooie en warme sloffen van Bergstein.

Leuk kinderservies van bamboo gemaakt.

jurianne-matter-bootjes-all-kinds-of-things

De mooie papieren ontwerpen van Jurianne Matter

Van online naar offline

In het geval van All Kinds of Things, is de winkel, tevens de webwinkel. Bij een online bestelling, wordt deze letterlijk uit de winkel gepakt en opgestuurd. Maar de winkel biedt veel nog veel meer. Daarnaast is de Beethovenstraat een superleuke winkelstraat. Sinds kort organiseren ze met enige regelmaat toffe workshops op de bovenverdieping van de winkel. In maart beginnen bijvoorbeeld weer met een stripworkshop, gehost door Juliette de Wit. Hou vooral de events via hun FB pagina in de gaten, om te zien wat er op de planning staat. Vorig jaar hadden ze workshops Hand Lettering, Strip Tekenen, Voorlees sessies en nog veel meer leuke events.

offline-winkelen-bij-all-kinds-of-things

De workshop ruimte bij All Kinds Of Things

winkelen-all-kinds-of-things

Pin’s verzamelen met Name It in de winkel.

Ook kledingmerk Name It heeft in de gaten hoe lastig de kleine winkels het hebben en komt met een super tof initiatief. Wat de supermarkt kan, kan de kinderkledingwinkel natuurlijk ook. Vanaf nu ontvang je iedere keer als je iets bij All Kinds of Things koopt (keuze zat, kijk maar op de foto’s) een pin. En 1 pin is natuurlijk geen pin, hoe meer je er hebt, hoe leuker het wordt. En het brings back memories voor mij. Ik had als kind ook een lading pins op mijn spijkerjasje. Deze actie is alleen geldig in de winkel zelf, vanaf vandaag. Kan je niet wachten om ze allemaal te hebben? Je kan ze voor een klein bedrag ook gewoon kopen in de winkel. Heb je ze dubbel? Geen probleem, je mag ze ruilen voor een ander in de winkel. LEUK!

pins-verzamelen-met-name-itpins-verzamelen-met-name-itwinkelen-all-kinds-of-things eenhoorn-knuffel-all-kinds-of-things

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie