De beste Instagram spots van Brussel.

comments 2

Net terug van een weekend Brussel met mede Instagram blogger A3NN. En wat is nou fijner tijdens een citytrip dan op zoek te gaan naar de beste Instagram spots? We hebben een paar hele mooie spots voor je weten te verzamelen!

Lees vooral ook ons blog over Boutique Hotel Pillows in Brussel

De Kunstberg

De witte boompjes op de Kunstberg zijn al jaren een hot topic. In het weekend wellicht iets TE druk. Maar de aanhouder wint.

Bovenop MIM

Niemand minder dan @parthoensruben liet ons deze plek zien. Op de 10e etage van het MIM bevindt zich een prachtig dakterras.

Mural achter place Rouppe

Deze mural bevond zich vlak achter ons hotel (Pillows Hotel Brussel). Ideale plek om je dag af te trappen.

beste-instagram-spots-brussel-mural

Koninklijke serres van Laeken

Laken, een stadsdeel van Brussel waar je niet zo snel naartoe loopt maar waar genoeg te beleven is. Logisch, want zowel het Atomium als het Expo gebied zijn hier gelegen. Reden genoeg om in onze top 10 te staan? nee. Wat dan wel? Nou dit:

Drie weken per jaar, rond eind april, opent dit mega complex van serres en botanische tuinen in Brussel.  In de verschillende immense glazen kassen zijn de meest exotische en zeldzame planten, bomen en bloemen te vinden. Leuk voor de plantenliefhebbers onder ons, maar ook de serres zelf zijn ontzettend fotogeniek

When the bucket list item exceeds the expectations ?

A post shared by A3N (@a3nnn) on

Le Botanique

Le Botanique is een concertzaal en botanische tuin in 1. Prachtige plek om even rond te wandelen. Vergeet niet even naar binnen te gaan voor deze koepel.

Metro Pannehuis

Sommige metrostations zijn net even wat mooier dan de ander. Zo ook het metrostation van Pannehuis.

Villa Empain

Man oh man wat baal ik dat ik hier (nog) niet ben geweest. Als je op de geotag rondkijkt zie je de meest waanzinnige en fotogenieke plek. Brussel, I’ll be back!

#villaempain #fondationboghossian #brussels

A post shared by Christina (@christinawiii) on

Paleis van Justitie

#wwim12_bruxellesmabelle

A post shared by A3N (@a3nnn) on

Galerie Royale Saint Hubert

Meer hoeven we hier toch niet over te zeggen, toch?

Tours en Taxi’s

Deze locatie bestaat uit oude loodsen en pakhuizen. Tijdens mijn eerste bezoek was het oude pakhuis al gerenoveerd en ook de oude station lijkt nu aan de beurt te zijn.

Atomium

From that day in Brussels with @jsommereyns and @sauldejongh

A post shared by A3N (@a3nnn) on

SaveSave

SaveSave

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

2 Comments

  1. @helenlovestulips

    Okkkk, need this, how about an English version? ?♥️

Geef een reactie