De lekkerste cinnamon rolls van Amsterdam

comment 0
beste-cinnamon-rolls-amsterdam-scandinavian-embassy

Amsterdam staat dan misschien niet bekend om zijn cinnamon rolls, maar dit betekent niet dat je ze hier niet kunt vinden. Na onze roadtrip door Scandinavie vorig jaar, ontwikkelde ik een serieuze kaneelverslaving. Na thuiskomst begon mijn zoektocht naar de lekkerste cinnamon rolls in Amsterdam. Hier zijn de lekkerste 3 op een rij!

En nu we het hier toch over hebben, kan iemand mij het verschil uitleggen tussen een cinnamon roll en een cinnamon bun?

Cakeaholic

Bij deze fantastische taartenbakker in de Eerste Laurierdwarsstraat vindt je naast prachtige taarten, ijskoffie ook zalige cinnamon rolls. Tried and tested door Deepa en Eliane!
lekkerste-cinnamon-rolls-amsterdam-cakeaholic

Scandinavian Embassy

Naast waanzinnig goede koffie, krijg je hier ook fantastische cinnamon rolls. Vergeet er niet wat extra mee naar huis te nemen.
 beste-cinnamon-rolls-amsterdam-scandinavian-embassy

Selma’s Coffee

Helemaal in West op de rand van Bos & Lommer vindt je niet alleen de meeste lekkere cinnamon rolls. Wees niet getreurd als de cinnamon rolls uitverkocht zijn, want de kardamon rolls, zijn namelijk minstens zo lekker.
beste-cinnamon-rolls-amsterdam-selma's
Heb ik een plek gemist? Laat het ons weten!
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie