Zomer in Amsterdam, hier wil jij heen!

comment 0
zomer-in-amsterdam

Ook al is het offcieel nog geen zomer, de temperaturen voelen meer dan zomers aan. Waar gaan we de komende tijden het weekend in luiden. De events, festivals en nieuwe terrassen vliegen ons om de oren. De hoogste tijd voor de lijst der lijsten van dit jaar. Zomer in Amsterdam, hier wil jij heen!

Yoga en Rolschaatsen bij Floor17 (de hele zomer)

Na film kijken en curlen op hoge hoogtes, maken deze dit jaar plaats voor yoga en rolschaatsen. Floor17 bouwt de boel om zodat jullie deze zomer met prachtig uitzicht kunnen genieten van yoga en rolschaatsen. Zo zie je maar, er valt altijd wat te beleven in Amsterdam West.

floor17-zomer-in-amsterdam

NOTE: Floor17 is de topfloor van het Ramada Hotel aan het Rembrandt Park.

Taste of Amsterdam (1,2 en 3 juni)

Geen beter begin van de zomer dan bij Taste of Amsterdam. Een flinke selectie van de lekkerste restaurants trappen hier het zomerseizoen alvast in stijl af. Wat kan je verwachten dit jaar? Onze tips om niet te missen:

  • The Dirty Chicken Club, de meeste sappige kip die ik ooit at!
  • ARC by Lute, het prachtig nieuwe restaurant in het even prachtige Pestana Amsterdam
  • Illy College, alles wat je ooit al over koffie wilde weten!

Freaky Health Shake bij PLUK Amsterdam

Superleuk al die freakshakes, maar als ik heel eerlijk ben, is het mij te zoet. Ik was dus super excited toen ik deze freak shake bij PLUK voorbij zag komen. Heb hem nog niet kunnen proberen, maar ziet hij er niet zomers uit?!!

Tinder Tuesday bij Escobar

Ok, de lente komt op zijn einde, maar de kriebels natuurlijk nog lang niet. Mocht jij nog geen Instahubby hebben die jou vlekkeloos in je bikini op de vakantiepiek kan zetten, dan is dit de uitkomst! Bij Escobar organiseren ze op de dinsdag Tinder Tuesday. De eerst volgende is op dinsdag 5 juni. 

Cocktail Connection bij C (de hele zomer)

Op zondagen kan je de gehele zomer terecht bij Restaurant C aan de WIbautstraat. Daar hebben ze de Cocktail Connection, een food pairing met cocktails op hun zonnige terras! Zomer in Amsterdam gegarandeerd.

De Komkommer Kantine (14 en 15 juni)

De feestjes van hendircks Gin staan bekend om hun unieke karakter. Zo stond ik vorig jaar nog gin tonics te drinken in een komkommer dierentuin, dronk ik er nog meer in de geheime tuin tijdens “Down the rabbit hole”. Dit jaar gaan ze de Marktkantine omtoveren tot een komkommer kantine. Op vertoon van een komkommer kom je binnen. Vergeet je niet van tevoren even aan te melden. You can thank me later.

Popsicles eten bij IJsmanschap (de hele zomer door)

Volgens mij was het al duidelijk dat ik fan ben van IJsmanschap. Ieder jaar op steeds meer plekken kan je van de ijsjes genieten. Iedere keer nieuwe gelimiteerde smaken. Zo at ik salted caramel, bloesinaasappel en frambozen, champagne en witte chocolade. Uhm hallo?!

IJskoffie of IJsthee bij Cakeaholic (de hele zomer door)

Terrasopening en lancering zomermenu bij Sticky Fingers (8 juni)

Pink Heaven bij Sticky Fingers en dit jaar lanceren ze hun zomermenu en hun terras met veel bombarie op 8 juni. Wat een feest!

sticky_fingers_zomer_in_amsterdam

QO Amsterdam X Rooftop festival (22 juni)

De zomer in Amsterdam vier je het beste ergens hoog en droog. Bij QO Amsterdam kan je niet alleen zalig eten (check onze review van Persijn) maar kan je ook genieten van cocktails onder genot van het zicht over Amsterdam bij Juniper and Kin. Op 22 juni hebben ze een samenwerking met het nu al legendarische Rooftop Festival wat op 22 juni plaats zal vinden.

zomer-in-amsterdam-qo_amsterdam_rooftop_festival

Harbour Club Vinki Beach (vanaf 1 juni)

Technisch gezien is dit allang geen Amsterdam weer. Maar de Harbour Club kennen we natuurlijk wel in Amsterdam. Alleen daarom al mag deze niet missen in onze Zomer in Amsterdam lijst. Waar ga jij deze zomer heel luxueus op een bedje hangen? Zandvoort is zo 2017, Vinki Beach is de place to be!

zomer-in-amsterdam-vinki-beach

Ik wens jullie een hele fijne ZOMER IN AMSTERDAM!

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie