Dit zijn de 10 leukste glamping campings van dit moment in Nederland

comment 0
leukste-glamping-campings-nederland

Instagrambloggers.nl is niet vies van kamperen, maar we stoppen niet zomaar voor de eerste beste camping. Daarom lanceren wij bij deze de lijst der lijsten. De 10 leukste glamping campings van dit moment in Nederland. Allemaal hebben ze iets unieks en is het geen camping zoals alle anderen. Kijk je mee?

Camping De Lievelinge (Gelderland)

Als ik mijn Instagramfeed moet geloven heeft iedereen een plek op deze camping. Een tikkie hippiestyle, Tipi tenten, feestjes aan de gezelligheid lijkt geen eind te komen op deze camping. Er zijn veel vaste plekken die tijdens de zomerweken hun vaste plekje verhuren. Goed om in de gaten te houden dus!

Lievelinge Sunset op 14 juli'14: idyllisch! #lievelinge

A post shared by Kampeerterrein De Lievelinge (@delievelinge) on

Camping Netl, de Wildste tuin. (Flevoland)

Gelegen op een prachtig terrein, waar ook het Wildeburg Festival plaats vind. Meer info? Lees het blog wat ik al eerder over de leukste camping in Flevoland schreef.

leukste-camping-flevoland-netl-wildste-tuin-natuur

Camping Lolotte (Gelderland)

Wat is er zo uniek aan Lolotte? De plekken op deze camping zijn op leeftijd in gedeeld. Ga je met tieners kamperen? Dan snappen zij heel goed dat jij geen zin hebt om op hetzelfde veldje met de jonge gezinnen te zijn. Een camping wol avontuur. Hou vooral hun Instagram account in de gaten, misschien gaan ze nog meer van dit soort leuke huisjes bouwen!

De Amstelkade in Wilnis (Utrecht)

Bij zorgboerderij De Amstelkade zit ook een natuurcamping. Super mooi en groen aangelegd allemaal. Ze hebben er ook trekkershutten en pipowagens voor een schappelijk prijsje per nacht te huren!

De Duiventoren (Noord Brabant)

Deze camping kreeg ik als tip van @mydailygarbage. Een kleine natuurcamping in de buurt van Breda. En kijk nou hoe leuk hun caravan is!

View this post on Instagram

Just perfect #campinglife #caravanity

A post shared by Cindy (@mydailygarbage) on

SaveSave

Camping bij Ons (Gelderland)

Wie wil er nu niet in een Dome slapen. Een semi-transparante tent waar je ‘s nachts lekker naar de sterren kunt kijken. Ook kan je hier regelmatig aanschuiven aan lange tafels. Feestje!

t Dreamlân (Friesland)

Deze camping heeft het allemaal. Natuurkampeerterrein, glamping, ECO lodges, vakantiehuisjes en grote familiehuizen. Prachtig geleden midden in de natuur van Friesland. Mooi ook dat het vlak bij Lauwersmeer ligt, wat onlangs is uitgeroepen tot Dark Sky park. Wat er vooral op neerkomt dat je er goed sterren kunt kijken.

 

Station Windwacht (Noord Holland)

Ok, dit is geen camping, maar toch vind ik dat hij in dit rijtje thuishoort. Je kan er lekker buitenverblijven. De tent ruilen we in voor een pipowagen. En dat slapen doe je onder een windmolen vlakbij Den Helder in de prachtige Kop van Noord Holland. Daar schreven we trouwens een toffe weekend guide over.

Duynpark het Zwanenwater (Noord Holland)

En kijk dan wat een beauty van een camping we vonden bij Callantsoog? Ik kan maar beter eerlijk zijn, glamping is wel aan mij besteed en al helemaal als ze zulke tenten hebben staan! Wie gaat er mee?

Buitengaard De Goed (Limburg)

Geitjes, pipowagens en een hottub. Blijer kun je mij niet maken. Ik denk dat ik dit jaar ook maar richting Buitengaard De Goed moet afreizen. Glamping voor het hele gezin.

Zijn je kinderen al wat ouder? De leukste campings van Nederland met tieners.

SaveSave

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie