De nieuwste SNCKBR in Utrecht is volledig vegan | Gast blog

comment 0
vegan-SNCKBR-utrecht

Cindy is naast “vegan runner’ ook nog eens moeder van 2 kindjes en woonachtig in Utrecht. Wij konden ons geen beter persoon en gast blogger bedenken om de nieuwe “all vegan” SNCKBR in Utrecht uit te proberen. Meer van Cindy weten? Je kan haar avonturen “hier” volgen.

100% plantaardig

Afgelopen week mocht ik namens Instagrambloggers.nl aanschuiven bij het pers diner van het nieuwe en meteen ook grootste vegan restaurant SNCKBR in Utrecht. Een nieuwe hotspot in Utrecht en zeker niet alleen voor vegans of vegetariërs.

vegan-SNCKBR-utrecht

Ken je de “healthy freak shakes’ van SNCKBR al?

Gezond snacken

Als vegan runner ben ik een behoorlijk kritische eter. Dus bij het horen van de naam SNCKBR had ik even mijn twijfels, maar verwacht zeker geen vette frituurhappen of fastfood. Op de menukaart staat een combinatie van internationale klassiekers zoals Chinese Bao Buns, een Britse Mushroom Wellington en SNCKBR-comfort food. Dat alles bereid met biologische ingrediënten matig in vet, vrij van geraffineerde suikers en, waar mogelijk, glutenvrij en koolhydraatarm.

vegan-SNCKBR-utrecht

Vegan Gyoza’s

Het eerste gerechtje dat we kregen, de Gyoza’s (Japanse dumplings), is ook meteen mijn favoriet. De volledig plant based Peking Luck in gestoomde pannenkoekjes smaakte volgens mijn tafelgenoten ook echt naar Peking eend. Omdat ik dat zelf nooit gegeten heb, kan ik dat niet beoordelen, maar deze veganistische variant is zeker om te smullen. Van de Britse Mushroom Wellington zal ook een echte carnivoor zeker genieten. En als je net zo dol bent op veganburgers als ik moet je zeker de miniburgers gemaakt van linzen, zwarte bonen en champignons eens proberen. Enig minpuntje is dat de erbij geserveerde frietjes niet homemade zijn. Maar dat is dan ook meteen het enige puntje van kritiek. Tot slot kregen we nog een overheerlijk chocolade taartje. Gemaakt van super smeuïge vegan chocolade.

vegan-SNCKBR-utrecht

Ook in Amsterdam kan je bij SNCKBR terecht!

Leerloos interieur!

Bij lekker eten hoort natuurlijk ook een fijne atmosfeer. Bij binnenkomst is meteen duidelijk dat vegan al lang niet meer suf en saai is. Het stijlvolle interieur is volledig leerloos en Fairtrade. Wat ik vooral fijn vind is dat het ruim is opgezet en dat de akoestiek heel prettig is. Zelfs met ruim 20 volop kletsende blogger meiden en muziek op de achtergrond kon je elkaar prima verstaan.

diervriendelijk-interieur-SNCKBR-vegan-utrecht

Photo No Point Studio

Terugkomen?

Ja zeker weten. Naast het feit dat je alles op de kaart kunt kiezen zonder te hoeven na denken of het wel vrij is van dierlijke producten is het nog eens erg lekker. Een absolute aanrader.

Geef een reactie