Dansen tijdens ADE op de beste Instagram spots van Amsterdam

comment 0
ADE-instagram-spots-amsterdam

Terwijl ik mij een weg baande door de programmering van het aankomende Amsterdam Dance Event, moest ik denken aan het concert van Underworld onder het Rijskmuseum. Een legendarisch concert op een Instagram proof spot. Ook dit jaar kan dat weer! Kijk even mee naar de fijnste Instagram spots om ADE te beleven!

ADE op de beste Instagram spots van Amsterdam, de tips!

Bijlmer Bajes

4 Avonden lang kan je je laten opsluiten in de Bijlmer Bajes. En het mooie is, aan het einde van de avond mag je wel lekker thuis gaan slapen!

View this post on Instagram

#lockup

A post shared by ?J o y c e? (@joyced77) on

Hotel Arena

Musea, clubs, winkels en dus ook hotels stellen hun gebouw open voor het ADE. Dus ook Hotel Arena kan hierin niet achterblijven. Bekijk snel hun programma!

Het Scheepvaartmuseum

Deze plek is zo mooi en op zoveel manieren vast te leggen. Tijdens het ADE kan je hier terecht voor een 4-uur durende sessie van Stephan Bodzin.

Amsterdam Centraal Station

Okey, niet helemaal midden in Centraal Station. Maar in CS kan je Lil’ Amsterdam vinden en ook daar kan je fijn dansjes doen!

Vondelkerk

Dansen in een kerk, als je dat nog nooit gedaan hebt, is dit je moment. Ooit werkte ik een blauwe maandag in de Vondelkerk en deed ik er tijdens het jaarlijks feestje ook een dansje, dus ik kan het je van harte aanraden om de programmering even te checken!

Plus! Deepa’s picks 

Volkshotel

One of the most Instagram-proof hotels in Amsterdam, the Volkshotel opens its coworking cabins to host the Open Collaboration Studios, where music lovers (yes, that means you!) can join industry producers to make new music together. Everyone is welcome, the more the merrier.

Volkshotel also has a solid ADE program including Night College in Doka, Cosmic Rhythm with Jovonn at Canvas, and the awesome Open Doka in the cellar of the hotel, where an interactive audio-visual art installation by ENKA and Luca de Rosso will be the #bestbackdrop for your ADE selfies.

The Loft at A’dam Toren

Known for parties in unusual locations, promoter Audio Obscura hosts the ultimate afterparty at The Loft at the top of A’dam Toren. Starting at 5:00 a.m., artists such as Adriatique, Job Jobse and Solomun will welcome each morning of ADE with melodic deep house to wind down the night’s partying and start the day right. Seeing the sunrise through floor-to-ceiling windows with city views of Amsterdam couldn’t sound more perfect. Don’t forget your shades.

NDSM-Scheepbouwsloods

What’s a techno festival without an industrial warehouse? Hosting this year’s Dockyard Festival, the NDSM-Scheepbouwsloods (try saying that 10 times fast!) is the most Instagrammable of our city’s fair warehouses, with graffiti and murals from the creative studios that take up residence there. Another #bestbackdrop situation, go on and #rockthatwall!

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie