A/W 2018 | De herfst favorieten van Instagrambloggers.nl voor mama en kind!

comment 0
herfst-inspiratie-instagrambloggers

Geen idee hoe jullie dat aanpakken, maar wij bekijken per seizoen een beetje wat er nodig is. Onze mini groeit niet heel hard, dus we kunnen ook nog wel eens een seizoen overslaan. Maar dit jaar is het wel tijd om wat nieuwe herfst favorieten te verzamelen. En als de mini mag shoppen, dan mag de mama dat natuurlijk ook. Ons herfstthema is groen geworden. De hoogste tijd voor een onze herfst favorieten. Moet gezegd worden, dan we de hele grote ketens altijd proberen te vermijden. Dus verwacht Nederlandse en Belgische merken in de hoofdrol bij ons dit najaar!

by-bar-amsterdam

Le Big

Nederlands merk, met mooie gedeesde kleuren deze herfst, wel met wat kleine opvallende kleuraccenten. Gezien de wrijfpailletten nog steeds favoriet zijn, of is het gewoon het glitter effect. Hoe dan ook, een shirt met je voorletter in pailletten mag niet missen. Heet je dochter geen Bibi, Barbie of Barbara, dan heb je pech. Want de B refereert aan het merk LeBig. Dus onze mini had mazzel. Sportieve broekjes met een streep aan de zijkant, verschijnen ook steeds meer in de kast. De groene variant met lurex lintje konden we niet laten liggen. Hou je van meer kleur? Hij is er ook in knalrood!

View this post on Instagram

Miss B, formarly known as Little Miss B | Stop de tijd! Ik heb niets meer in te brengen bij deze 9-jarige hoezeer ik mijn best ook doe. ? Outfitjes kiest ze zelf uit. Wrijfpailetten vindt ze nog steeds tof, zeker als er een grote B op staat, gelukkig maar. De outfit van @lebigkids is volledig gekozen door deze dame zelf. Kom maar door met je herfst! ?? #lebig #trots #dutchbrand . . . #kidsootd #urbankidsfashion #urbankidswear #colourfulworld #funkykidsclothes #funkidswear #falloutfit #instakids #kidsofinstagram #fall #autumn #herfst #ourdailyroutine #ourtinymoments #thatsdarling #our_everyday_moments #dailyparenting #dailykids #momswithcameras #mamamoments #momstylist #kidsforreal #fashionkid #fashionkiddies #ourdailylife #ourcandidlife #makeportraits

A post shared by Family Travel Blog (@elianeroest) on

Wat ook niet mag missen in de kast is een partydress. Ik ben niet zo van de princessenjurken, maar velvet vind ik echt te gek. Toen ik deze jurk van Indee ontdekte met bliksems was ik meteen verkocht. Prachtig merk voor iets oudere meiden en afkomstig uit België.

Mensen die mij al wat langer kennen weten dat ik fan ben van sweater dresses, niet alleen voor mij maar ook voor de mini. Ik vond 2 toppers. De eerste is waar 2 favorieten in samenkomen. Sweater dress met polkadots! En de tweede in sage groen met een schattig vogeltje erop, is groen niet je kleur, ze hebben hem ook in bordeaux. Zo leuk!

sweaterdress-stippen-levv-labels sweater-dress-by-bar

Shoppinglist Mini:

Niet op de foto maar extra shoppingtip:

By Bar

Ook moeders ontwijkt liever de grote merken en investeert het liefst in duurzame klassiekers die meerdere jaren meegaan. Voorkeur gaat ook hier uit naar Nederlandse of Vlaamse merken. Het vest waar ik dit najaar in ga wonen is deze beauty van By Bar. Nu mijn haar weer wat donkerder is, vind ik dat groen nog mooier dan ooit. Hun jeans shirtdress is ook een fijne. Die draag je overigens het hele jaar rond. Met shirtje eronder in de winter en ander met blote armen. Combineer hem met legging of panty en gaan.

by-bar-amsterdamoorbellen-ellen-beekmans

Shoppinglist Mama:

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie