MADE.com opent TalentLAB pop-up exhibition tijdens Affordable Art Fair Amsterdam

comments 3
MADE.COM-pop-up-shop-tijdens-AAF

Eén van mijn favoriete kunstfestivals komt er weer aan; AAF oftwel Affordable Art Fair. Het festival vol met betaalbare kunst strijkt dit jaar neer in de Kromhouthal in Amsterdam Noord. Van 1-4 november is dit de place to be als jij graag wat betaalbare kunst wilt scoren. En on top of that opent Made.com een heuse pop-up exhibition tijdens AAF.

MADE.COM-pop-up-shop-tijdens-AAF

Pop-Up Exhibition

Dat ik fan ben van Made.com heb je deze zomer al dan niet kunnen zien toen zij mijn dakterras wisten om te toveren tot een heus buitenpaleis voor zonaanbidders. Ze openen er van 01/11 tot en met 04/11 een TalentLAB pop-up. Hier kom je alles te weten over hun innovatieve platform voor jong designtalent. Je kan plaatsnemen op één van de bekende fluwelen sofa’s of genieten  van je kopje koffie – al loungend in de fauteuils.
MADE.COM-pop-up-shop-tijdens-AAF

TalentLAB

TalentLAB is een collectie geinitieerd door MADE.COM om jonge ontwerpers meer podium te geven. Inmiddels is de tweede collectie al een feit. De Ready-to-Work collectie is ontworpen door opkomende designers en is gericht op functionaliteit. Ieder design is ontworpen met het oog op een specifieke functie. De collectie bestaat uit zeventien designs, variërend van meubilair, textiel en interieur accessoires. De nog onontdekte ontwerpers komen van over de hele wereld. Een groot deel van het talent komt uit Engeland en Frankrijk, maar ook van buiten Europa stroomt het talent binnen. Je kan als potentiele koper voor een bedrag van slechts 5 pond, ervoor zorgen dat het item ook daadwerkelijk in productie wordt genomen. Hoe leuk is dat? Ben je zelf een ontwerper in de dop? Dan is dit je moment, technische tekeningen zijn absoluut niet nodig, een goed idee/ontwerp kan je zo indienen!

MADE.COM-pop-up-shop-tijdens-AAF

2 x 2 tickets voor AAF

Omdat ik mijn enthousiasme graag deel, mag ik jullie namens het MADE.COM TalentLAB 5 x 2 kaartjes weggeven voor AAF. Tijdens AAF kan je dus kennismaken met deze lijn en kennismaken met een aantal ontwerpen uit deze collectie. Laat hieronder een reactie achter met wie en waarom jij graag naar AAF toe wil en wie weet zie ik je daar?! Extra kans maken? Like dan ook even onze Instagram accounts hier en hier!

affordable-art-fair-2018

Photo via @AAF

TIP: Daten tijdens AAF 

Zijn jij en je lief beide kunstliefhebbers en waarderen jullie een goed glas wijn? Plan dan zsm je datenight in tijdens AAF! Samen met Campo Viejo kan je op vrijdag 2 november daten, wijn proeven en zelf aan de slag als kunstenaar. Tickets scoor je hier, tip van ons, wees er snel bij, want ze gaan hard.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

3 Comments

  1. Ik wil graag samen met Paula naar de AAF. Vorig jaar zo leuk gehad (en mooie roze kunst gekocht ?). Het was een roerig jaar voor haar dus even eens wat leuks doen zou te gek zijn! Kunnen we meteen kijken hoe het zit met de knalroze kunst dit jaar ?

  2. Ik besloot 2 weken geleden dat ik meer kunst en fotografie in huis wil hebben en in mijn zoektocht was deze al op mijn lijstje terecht gekomen om te bezoeken! Ik doe dus graag mee ❤️

  3. Jaaa hier wil ik naartoe! Ik woon vlakbij, dus dat is i-de-aal! Dol op affordable art EN op Made! Weet nu al wie ik mee zou nemen! Fingers crossed!

Geef een reactie