De mooiste cadeaus voor de feestdagen, gevonden op Instagram

comment 0
cadeaus-gevonden-op-instagram

Ik blijf het herhalen, en zo tegen de feestdagen nog iets meer en harder dan tijdens de rest van het jaar. Support your locals, of steun op zijn minst de kleine ondernemers in deze tijden. Ik geniet van de persoonlijke aandacht, de vaak mooie gemaakte producten en de ondernemers mentaliteit. Daarom ook dit jaar weer een lijst met de mooiste cadeaus voor de feestdagen. Gevonden op Instagram, bij kleine ondernemers, lokale ontwerpers en andere soorten makers.

Andere Koek | @foodbandits

Zolang als ik mij kan heugen, volg ik Suus van Food Bandits al, menig recept probeerde ik uit en ik was dan ook erg blij toen ik zag dat ze een boek gingen uitbrengen. Want dat is pas Andere Koek. Ik heb een vermoeden dat er geduredende feestdagen veel lekkers uit dit boek gemaakt gaat worden! Oh ja, niet geheel onbelangrijk, met de recepten uit dit book kan je iedereen pleasen want ze zijn gluten- en lactosevrij en gemaakt met gebruik van natuurlijke suikers!

Grafische sjaal | @wolvis.be

Sjaals, ik weet het, ik heb een verslaving. Ik heb denk ik wel 10 sjaals, maar wel waar mogelijk van een designer uit Nederland of België. Deze parels van Wolvis mogen echt niet ontbreken als je het mij vraagt.

 

Planthanger met pot | @wildernisamsterdam

Groen cadeau doen is fijn, en al helemaal in zo’n prachtige planthanger. Van mijn lievelings plantenwinkel Wildernis. Je scoort daar makkelijk nog veel meer mooie cadeaus voor de plantliefhebbers.

Sieraden | @ellen_beekmans

Een vrouwmens heeft nooit genoeg sieraden en je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen om ze te verzamelen. Ik heb lades vol en doe ze nooit weg. Want er is altijd een gelegenheid waarbij je die ene ketting uit de jaren 80 echt wel weer kan dragen. Bij Ellen zit je niet met dat probleem, die ontwerpt tijdloze klassiekers zoals deze groene beauties. Dit haalt een outfit compleet next level. Ik heb voor dit jaar mijn oog laten vallen op deze ringen.

sieraden-ellen-beekmans

TIP: Voor de mama’s en geliefdes onder jullie, ze heeft prachtige initiaal hangers aan een ketting ook.

Kandelaar | @sudiohearhear

Rena volg ik al best wel lang. En zo verhuisde ze naar Noorwegen. Ze maakt prachtige keramiek en haar laatste ontwerp vind ik zo prachtig. Steek een mooie kaars aan, echt iets voor op een altaar.

 

Nog meer cadeaus? Check de onderstaande lijstjes:

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie