Urban chic slapen in het centrum van Haarlem in het Niu Dairy Hotel.

comment 0

Op zoek naar een betaalbaar, maar toch modern verblijf in hartje Haarlem? Zoek niet verder, we hebben het voor je ontdekt!  Onlangs verbleef Devina in het gloednieuwe liefstyle Niu Dairy hotel in het centrum van Haarlem. Review door Instagram blogger @de_vintje

Niu Dairy Hotel Haarlem

Het Niu Dairy hotel ligt op slechts 15 minuten lopen van het centraal station van Haarlem. Het biedt moderne kamers, uitgerust met een flatscreen-tv, douche met zeepdispensers, gratis wifi en natuurlijk een comfortabel bed om in te slapen. Grappig detail, het hotel is genoemd naar de voormalige melkfabriek waarin het huist. Niu staat voor native, inspirerend en uniek. Waarmee de kamers basic zijn en alle aandacht is gegaan naar de gezamenlijke ruimtes. Het volledige hotel werd ontworpen door kunstenaar Bobbie Serrano. En die kunst zie je vooral terug in de lobby, de gangen en het restaurant gedeelte.

Wakker worden in Haarlem

Als je ‘s ochtends je raam opent, word je begroet met het prachtige uitzicht op de stad Haarlem. Een heerlijke sfeer hangt er in de kamer. Beneden wordt een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd, met een breed scala aan keuzes: brood, gebak, yoghurt, vers fruit, zoete en hartige opties en last but not least, mijn favorieten: pannenkoeken, eieren en spek.

breakfast--Niu Dairy-haarlem

Café Martinus, de nieuwe Instagram hotspot in Haarlem

Wanneer je uitgegeten bent, is het tijd om de stad te verkennen! Binnen 15 minuten lopen bevindt u zich in het centrum van Haarlem, waar je heerlijk kunt winkelen of musea kunt bezoeken of als je meer een foodie zoals ik bent, ga eens langs bij Cafe Martinus voor wat insta (nt) roze. Dit is de nieuwste Instagram hotspot van Haarlem, die je niet mag missen.

instahotspot-haarlem-cafe-martinus

Een paar tips

Enkele kleine kanttekeningen: er zijn handdoeken en zeep in de badkamer, maar geen tandenborstels en tandpasta, dus vergeet niet om je eigen spullen mee te brengen. Er is ook geen waterkoker in de kamer, maar je kunt heet water bij de bar vragen en ze zullen het in een geïsoleerde fles geven zodat het minstens een paar uur warm kan blijven. Deze dingen zijn minder belangrijk voor mij en zullen me zeker niet weghouden van dit betaalbare en toch chique hotel! De centrale ligging maakt het perfect om de stad Haarlem en zelfs Amsterdam te verkennen, aangezien het slechts 15 minuten met de trein is. Daarom volledig aanbevolen voor je volgende citytrip!

bathroom-Niu Dairy-haarlem

Op zoek naar de leukste hotspots in Haarlem?

Check het gast blog van Instagrammer Raquel. 

the-view-haarlem-Niu Dairy 2

Geef een reactie