5 Opvallende plekken om te dineren tijdens Valentijnsdag 2019 in Amsterdam

comment 0
valentijnsdag-2019-amsterdam

Anno 2019 is Valentijnsdag nog steeds een hele goede reden voor veel mensen om een tafeltje te reserveren bij hun favoriete restaurant. Hulde voor al deze romantische zielen. Wij helpen de liefde graag een handje. We zochten speciaal voor jullie de meest opvallende plekken om te gaan dineren.

5 Bijzondere restaurants voor Valentijnsdag 2019 in Amsterdam.

Ménage à trois bij Dimitri’s

Waarom is de liefde alleen bestemd voor duo? Dat moet Dimitri’s gedacht hebbben. Want zij bieden speciaal voor Valentijnsdag een arrangement voor drie personen aan. En de derde? Die mag gewoon gratis mee-eten. Want love is all en vooral love for all!

View this post on Instagram

No plans for tonight? Time to make a reservation? ?

A post shared by Dimitri’s Amsterdam (@dimitris.amsterdam) on

Romantisch bootje varen richting Pampus

De eerstvolgende Winterlicht avond bij Pampus is, hoe kan het ook anders, op Valentijnsdag. Lees hier onze volledige review.

fort-pampus-winterlicht

TIP: Vergeet niet snel te reserveren als je tijdens Valentijnsdag 2019 op één van deze romantische plekken wilt dineren!

L’aMOER bij MOER Amsterdam

Wat hebben we genoten bij MOER, geen enkel restaurant kan groentes zo lekker doen smaken. Lees onze hele review hier. Op Valentijnsdag bestaan ze een jaar en dat mag gevierd woren. Als je voor het chef’s menu gaat, krijg je een gang cadeau.

3-x-courgette-restaurant-moer

Laat Valentijn maar beGINnen bij Bluespoon Amsterdam

Het moge geen geheim zijn dat ik van gin houd. Op Valentijnsdag zet Bluespoon zijn beste beentje voor en serveert bij iedere gang een passende gin-tonic! En als de gin-tonics net zo lekker zijn als zijn cocktails, lees hier meer, dan wordt het een TOP avond. groene-cocktails-bluespoon-bar

Jacobsz Amsterdam, alleen voor jou

Kijk, eigenlijk is het iedere dag Valentijnsdag als jij dat wilt. Dus heb je wat te vieren, en het zit hem in de kleine momenten, dan pak je uit wanneer je wilt. En als je uit wilt pakken, of beter nog, als je iemand in wilt pakken. Dan is Jacobsz de plek om dat te doen! Fine dining next level.

De bandiet uithangen bij Belhamel

Prachtig gelegen op een zeer romantische plek is natuurlijk de Belhamel. Bij het grote publiek misschien nog onbekend, maar een dikke aanrader. Kunnen we dit onder ons houden? ALhoewel ik het idee heb dat onze vrienden bij IENS hier verandering in willen brengen, door deze plek in de verwachte top 3 van Valentijn dit jaar te zetten.

Op zoek naar nog meer fijne plekken om te ontbijten, te lunchen, brunchen, danwel dineren in Amsterdam? Klik dan hier vooral even rond!

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie