Spaaractie voor de Fabeltjeskrant bij Plus. Echt waar!

comments 5
spaaractie-PLUS-fabeltjeskrant

Meneer de Uil, Lowieke de Vos, Bor de Wolf, Juffrouw Ooievaar en Willem Bever, ze zijn weer terug en binnen handbereik bij de PLUS. In geen enkele supermarkt ben je momenteel veilig voor spaaracties, maar de meeste liet ik graag aan mij voorbij gaan. Maar met de Fabeltjeskrant, raak je bij mij een gevoelige snaar. Dus toen ik benaderd werd met de vraag om deze spaaractie voor de Fabeltjeskrant bij PLUS te delen, kon ik alleen maar ja zeggen!

En kijk dan wat een leuke videoboodschap wij van Meneer de Uil ontvingen!

Fabeltjeskrant bestaat 50 jaar en dat vieren ze bij PLUS

Jarenlang keek ik dag in dag uit naar de Fabeltjeskrant en dit jaar bestaan ze 50 jaar. Dat moet gevierd worden moet ook PLUS gedacht hebben. Speciaal voor die gelegenheid brengen ze dus handpoppen en een poppenkast uit als spaaractie in de winkel.

Mijn favoriete Fabeltjeskrant karakter was overigens Juffrouw Mier.

fabeltjeskrant-spaaractie-PLUS

Om volledig eerlijk te zijn, ik heb geen PLUS in de buurt. Sterker nog, ik moest even opzoeken waar de dichtstbijzijnde PLUS supermarkt is. Die liggen allemaal buiten het centrum van Amsterdam. Maar dat maakt deze actie alleen maar leuker, want ik geef een set met handpoppen weg onder de leukste herinneringen aan de Fabeltjeskrant hieronder!

spaaractie-PLUS-fabeltjeskrant spaaractie-PLUS-fabeltjeskrant

Spaar alle handpoppen van de Fabeltjeskrant nu bij PLUS

Even terug naar de spaaractie. Bij iedere 10 euro aan boodschappen krijg je een zegel. Bij 18 zegels is de spaarkaart vol en ontvang je een handpop van een Fabelkrant figuur. Welke zijn er allemaal? Meneer de Uil, Lowieke de Vos, Bor de Wolf, Juffrouw Ooievaar en Willem Bever. Je kan de poppenkast er los bijkopen. We kregen ter lancering van dit superleuke spaarpakket een enorm pakket toegestuurd. Vol met alles uit het dierenbos.

Je kan de unboxing hier terugkijken

Maak kans op de volledige set handpoppen van de Fabeltjeskrant

Lieve kijkbuiskinderen, leuker kunnen we het niet maken! Heb jij net als ik geen Plus Supermarkt in de buurt, of heb je een andere goede reden waarom jij die set in huis wilt? Dit is je moment! Laat hieronder weten wie jouw favoriete figuur was uit de Fabeltjeskrant, of deel een leuke herinnering. Ik laat op zaterdag 2 maart weten, wie de set gewonnen heeft. De rest heeft dan nog tot en met 20 april om zelf aan het sparen te gaan.

Meer weten over de Fabeltjeskrant spaaractie bij Plus? 

spaaractie-PLUS-fabeltjeskrant

Dit blog is ism Plus Supermarkt tot stand gekomen.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

5 Comments

 1. Wat leuk Ik ben opgegroeid met Meneer de Uil en herinner het me nog zo goed. Met fris gewassen haartjes in pyama naar de Fabeltjeskrant kijken met het hele gezin. Omdat we met 9 kinderen waren paste niet iedereen op de bank dus de jongste zaten op de grond te kijken naar het zwart-wit scherm. En dan maar wachten tot dat Meneer de Uil de magische woorden Lieve Kijkbuiskinderen uitsprak en afsloot met Oogjes dicht en snaveltjes toe met de onmiskenbare knipoog. Dan hoefden onze ouders geen verhaaltje meer voor te lezen want dit was een perfecte afsluiting van de dag. De verhaaltjes herinner ik me niet meer zo maar wel dat Lowieke de Vos altijd Hatsjikidee zei en De Gebroeders Ed en Willem Bever met hun lied over de waterpomptang. Zoef de Haas en Stoffel de schildpad. Een tijdje hebben we zelfs onze moeder Stoffel genoemd omdat ze na een operatie aan haar voet niet zo snel was. Hele mooie herinneringen aan deze tijd en daarom zou het leuk zijn als mijn eigen kleinkind ook met deze dieren op mag groeien

 2. Te leuk! Zelf hier ook geen plus in de buurt maar wel een dochter die meneer uil helemaal leuk vindt!

  En hoe leuk vond ze het om laatst samen naar se bioscoop te gaan naar de film van de Fabeltjeskrant en samen met mama naar een film te kijken van poppen waar mama vroeger ook naar keek. Thuis naspelen met de poppenkast is dus helemaal feest!

  Een favoriet is moeilijk te kiezen…maar juffrouw ooievaar blijft fantastisch! Natte haartjes op de bank herinnering 🙂

 3. Oooooohhhh wat leuk!!! Hier ook geen Plus in de buurt.
  Ik krijg zelf ook warme herinneringen aan de Fabeltjeskrant tijd. Fantastische give away!
  Mijnheer de Uil is echt mijn favoriet. ❤️

Geef een reactie