Dit zijn DE leukste plekken waar je liefde voor fietsen en koffie samen komen.

comments 2
fiets-en-koffie

Onlangs vroeg ik mij af op welk moment het ineens hip werd om je fiets aan de muur te hangen. Dat is ongeveer hetzelfde moment waarop bij mij het kwartje viel. De liefde voor fietsen en koffie is vaak een gedeeld goed. De afgelopen tijd viel het me steeds vaker op dat deze twee wel vaker samen komen. Dit zijn dan ook DE leukste plekken waar je liefde voor fietsen en koffie samen komen.

Alley Cat Bikes & Coffee in Maastricht

 

Lola Bikes and Coffee in Den Haag

View this post on Instagram

❤️

A post shared by DaveK (@ddraver) on

COPPI Koffie & Fietsen in Rotterdam

De fietskantine in Amsterdam

 

Spaak in Groningen

Kamu in Breda

Ik hou zo van Kamu. Zeker in het weekend op een zonnige dag, dan is de ideale spot bij binnenkomst rechts in het hoekje aan het raam. Wielrenners komen af en aan binnen. Ben je met meer? Dan schuif je lekker aan de lange tafel. Het is overigens ruim genoeg om de kindjes mee te nemen. Mijn lievelingsplek in Breda.

fietcafe-kamu-breda

FREEM Bikes & Koffie in Utrecht

Koffie en fietsen in het buitenland

Ook in het buitenland is de combinatie fietsen en koffie drinken al een tijd een hot item. We voegen deze cycling cafés fijn aan de lijst toe!

Pedaleur | Gent

fiets-cafe-gent-pedaleur

BAR BIDON | Gent

Bar Bidon is een koffiebar met een combinatie van ontbijt, lunch en cake, maar ook fietsen en hun accessoires. De overstap naar een coffeeshop met fiets thema kwam eenvoudig aan eigenaar Annelies Browaeys. Na opgegroeid te zijn in Oudenaarde (het centrum van de Ronde van Vlaanderen) leek het haar vanzelfsprekend om dit concept te openen in de fiets liefhebbende stad Gent.

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

2 Comments

  1. Hoi Eliane, Dus er zijn er nog veel meer! Van die fiets en koffietenten. Ik ken alleen Lola in Den Haag. Was ik enorm van gecharmeerd. Fijn om dit lijstje te hebben. Gr Jeannet

    • Eliane Roest

      Hey Jeannet, leuk om te horen, gotta catch them all!

Geef een reactie