REVIEW: ROEST loves gin. De lekkerste gins uit binnen-en buitenland.

comment 0
roest-loves-gin-reviews

Mijn liefde voor gin gaat al flink wat jaren terug. Geen trip naar een andere stad of land, zonder terug te keren met een lokale fles gin. De een wat lekkerder dan de ander. Hieronder de lijst met gins die ik ooit al eens heb mogen proeven. Heb je een aanrader? Ik hoor het graag!

 

Save the Queen Gin | België (Gent)

Gin gemaakt van honing? Jazeker, en dit is net zo zoet als dat het klinkt.  Deze honing Save The Queen Gin komt uit België en deze fles in het bijzonder uit Gent! Zoek een niet te zoete tonic erbij om hem mee te mixen en ga de citrus kant op qua garnering, dan komt het helemaal goed. Cheers!

save-the-queen-gin-honing

VØRDINGs Gin | Nederland (Amsterdam)

Vørdings Gin heeft vier belangrijke ingrediënten om tot zijn smaak te komen namelijk: sinaasappel, jeneverbes, kaneel en geroosterd rood cederhout. Alle ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd. Thomas (Vørding, weet je meteen waar de naam vandaan komt) bakt in zijn eigen keuken om de zoveel tijd snippers cedar hout. Ik heb me laten vertellen dat hij die snippers ook zelf met zo’n leuke hout chopper die je zo nu en dan in de straat ziet staan staat te vermalen.

vordings_gin_hand

 

Geef een reactie