Zomer in Amsterdam 2019, hier wil jij heen!

comment 0
zomer-in-amsterdam

Ook al is het offcieel nog geen zomer, de temperaturen voelen meer dan zomers aan. Waar gaan we de komende tijden het weekend in luiden. De events, festivals en nieuwe terrassen vliegen ons om de oren. De hoogste tijd voor de lijst der lijsten van dit jaar. Zomer in Amsterdam, hier wil jij heen!

Nemo Zomerdak (juni-september 2019)

Van 21 juni t/m 5 september 2019 is het dakplein van NEMO Science Museum dagelijks tot 21.00 uur open. Iedere donderdagavond is er live muziek en een bierproeverij op het dak. Geniet van de muziek, een hapje en een drankje en het prachtige uitzicht over Amsterdam in zomerse sferen met NEMO Zomerdak.

Benieuwd naar onze favoriete musea in Nederland? En staat NEMO in deze lijst?

Festival The Brave in Nieuw West

Lekker die stadsring uit voor dit muzikale festijn in Nieuw West. Festival The Brave organiseert deze zomer weer een heel tof singer songwriter festival. Het festival is op 24 augustus, in aanloop er naartoe organiseren ze als voorproefje ook een paar mooie “The Brave Summernights”. Kijk hier voor de line-up van het festival zelf.

Colin Benders in het concertgebouw tijdens Holland Festival

Het Holland Festival heeft een Wereldpremière in Amsterdam van Colin Benders’ Electro Symphonic Orchestra. De man die bekend staat als het brein achter Kyteman, is al een tijdje zelf bezig en met succes. Dit gaat iets speciaals worden, mark my words, kijk maar eens op welke plek dit gaat gebeurden!

Ga je liever de stad uit in de zomer? Onze favoriete strandtenten (Instagram-proof) kan je hier vinden.

The Conscious Club x The Hortus ๑ Summer Sessions

Op 4, 11, 18 en 25 juni kan je in de kas van de Hortus genieten van een fantastische yoga sessie. Yoga is al fijn, maar op deze plek, kunnen we wel bedenken dat het magisch gaat zijn.

Nog meer groen? Check de 5 meeste groene & instagrammable hotspots in Amsterdam

Groovy Tables x Daalder

Vorig jaar was dit een daverend succes en binnen no-time uitverkocht. Ook dit jaar gaat dit heèt rooftop event van het jaar worden. Snel reserveren dus! Juni is al vol, maar in juli en augustus maak je nog kans!

Mocht er geen tafel meer vrij zijn, check dan deze lijst met restaurants die onlangs hun deuren opende in Amsterdam.

Artis-Zoomeravonden.

In juni, juli en augustus is ARTIS weer iedere zaterdag open tot de zon ondergaat. Er zijn activiteiten voor kinderen, optredens van aanstormende muziektalenten en bekende artiesten en in het Planetarium zijn speciale voorstellingen te zien.

Popsicles eten bij IJsmanschap (de hele zomer door)

Volgens mij was het al duidelijk dat ik fan ben van IJsmanschap. Ieder jaar op steeds meer plekken kan je van de ijsjes genieten. Iedere keer nieuwe gelimiteerde smaken. Zo at ik salted caramel, bloedsinaasappel en frambozen, champagne en witte chocolade. Uhm hallo?!

IJskoffie of IJsthee bij Cakeaholic (de hele zomer door)

Taste of Amsterdam (30 mei – 2 juni)

Geen beter begin van de zomer dan bij Taste of Amsterdam. Een flinke selectie van de lekkerste restaurants trappen hier het zomerseizoen alvast in stijl af. Wat kan je verwachten dit jaar? Onze tips om niet te missen:

  • Sjefietshe kan je er vinden met hun nieuwe concept!
  • Gin 1689, onze favoriete gin van dit moment.

Ik wens jullie een hele fijne ZOMER IN AMSTERDAM!

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie