Fijne plekken om te eten in Hamburg (met kinderen)

comment 0
best-burgers-hamburg

Niets belangrijker dan een goede plek om te eten tijdens je city trip. Een fijn café of een goed restaurant waar je kan bij komen van het het vele wandelen in de stad. We verzamelden wat fijne plekken om te eten in Hamburg al dan niet met kinderen.

Pizza at L’Osteria

Heb je ooit zo’n grote pizza gezien? We waren nogal verrast door dit restaurant. We waren op zoek naar het Italiaanse restaurant Mama, dat we vonden in de “Time to MoMo” -gids. Maar dat bestond helaas al niet meer. Vlak erbij vonden we gelukkig L’Osteria. Deze grote pizza voor slechts 8 euro. Jammer dat we de andere helft achter moesten laten omdat ze het natuurlijk niet alleen opkreeg.

TIP: deel de pizza met zijn 2!

where-to-eat-in-hamburg-pizza-ortelia

Otto’s burger

Otto’s Burger, werd ons door meerdere locals aangeraden. En na ons bezoek, bleek dit volledig terecht. Otto’s burger heeft twee verschillende locaties dus er is er vast 1 bij je in de buurt. We hadden de basic hamburger met friet en de bacon burger met smoky barbecuesaus, en dat was finger licking good!

where-to-eat-in-hamburg-ottos-burgers

Fat Unicorn Sweets

OMG, alleen de naam al. Het is vet, zoet, en een eenhoorn. Bij Fat Unicorn Sweets serveren ze een aantal fantastische cupcakes. De kleine kon haar eigen cupcake maken. De keuze tussen vanille of chocolademuffin, je eigen smaak buttercream, wat saus en toppings naar keuze. Als je met kinderen reist in Hamburg, kun je hier niet fout gaan. Ik had de gezouten caramel muffin en het was ooooh zo goed.

where-to-eat-in-hamburg-fat-unicorn

Balz und Balz

Als je net als ik van goede koffie houdt, lees dan het gastblog wat Rike schreef over de coffee scene in Hamburg. Ik bezocht er een aantal van en dit was toch echt wel onze favoriet. Twee kaneelbroodjes voor maar 2,60, verse wafels voor 3 euros en super goede cappuccino’s. Nooit meer naar huis!

where-to-eat-in-hamburg-balz-und-balz

Nog meer hotspots in Hamburg:

  • Moki’s Goodies; The people at Moki’s know what a person needs, they serve coffee and soul food. That last one is different for everyone, but trust me, as I say, they’ve got what you need. If you’re craving banana bread or any kind of bowl, they will serve it.
  • Baeckerei Junge; There are two things I really like in Germany. Needless to say the first is bratwurst and the second is the bread. If you feel the same, this bakery is THE place to go. Make sure to get your hands on a Franz Brotchen, a flattened cinnamon roll but oh so good. We also tried out the Croffin (Croissant Muffin)
  • Willi’s Cakes; Amazing cakes, served in a cup. Do I need to say more? Instagram-worthy content is very much available here, just find yourself a colorful wall to gram that cake.
  • Hej Papa; We didn’t make it to this one, but it looked so good that I’m pretty sure it should be on your list. They have a daily changing menu which they broadcast on FB. Let me know if it was this good as it looked. We need to come back for this.

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie