Dit najaar in Amsterdam

comment 0
najaar-2019-amsterdam

De zomer is officieel bijna achter de rug, en het is tijd om vooruit te kijken. Het najaar in Amsterdam is afwisselend en vol met de leukste evenementen. Onze favorieten zetten we hier op een rij. Wat is er dit najaar allemaal te doen in Amsterdam?

Big Art (12-15 september, Hem Terrein)

Met meer dan 70 grote kunstwerken is dit een opvallende expositie op een bijzonder locatie. Kunstwerken die niet met enige regelmaat te zien zijn vanwege hun grote formaat. Een groots weekend beloof het te worden, wij waren er tijdens de opening en vonden het te leuk!  Overigens is het hele Hem Terrein echt de moeite waard van het bezoeken.

Wondr Experience (18 sept – december, Amsterdam Noord)

Voor maar s,.echts 6 maanden strijkt de Wondr Experience neer in Amsterdam Noord. De meest Instagrammable expositie ooit. Een ruimte vol met 60 Instagram-proof werken.

Unseen (20-22 september, Westergas)

Alweer de achtste editie van Unseen vindt dit jaar plaats in de Westergas. Drie dagen vol met hedendaagse fotografie. Meer dan de moeite waard.

Amsterdam Dance Event (16-20 oktober Amsterdam)

Amsterdam Art Weekend  (21 tot en met 24 november 2019

Fête du Champagne (29 nov – 1 december, Westergas)

Dacht je dat het wijnfestival leuk is? Maak je borst maar nat voor deze. Het laatste weekend van november / eerste weekend van december kan je in de Westergas terecht voor het meest bruisende festival van het jaar.

Hou deze lijst goed in de gaten, want we zullen hem nog regelmatig blijven updaten! Heb je tips? Laat het ons weten, we voegen ze graag toe.

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie