Wie zijn wij?

Instagrambloggers.nl is het online platform van Eliane Roest. Altijd op zoek naar de meest Instagram-proof plekken binnen Europa en net als iedere andere Instagrammer, maakt ze daar graag foto’s van. Ook al vertelt een foto vaak een goed verhaal, soms is 1 foto gewoon niet genoeg. De foto’s en de verhalen achter die foto’s kan je hier vinden op Instagrambloggers.nl! Naast mijn eigen ervaringen, kan je hier ook de ervaringen vinden van een aantal andere enthousiaste Instagram bloggers.

eliane roest

OPRICHTER & REDACTIE

Eliane Roest

Eliane (@elianeroest) heeft een eindeloze drang om nieuwe plekken te ontdekken, mooi megenomen als ze Instagram-proof zijn.Eliane woont in Amsterdam met haar partner Daan en dochter Brune die vrijwel altijd mee gaan op avontuur. Verwacht van mij veel Instagram hotspots, de fijnste plekken om koffie te drinken en een boel family travel.

view all posts


deepa paul

REDACTIE

Deepa Paul

Deepa (@storiesbydeepa) is een Filipijns-Indiase schrijver die in Manilla en Singapore heeft gewoond voordat hij naar Amsterdam verhuisde. Een verhalenverteller in hart en nieren, ze vindt het leuk om nieuwe plekken te verkennen en nieuwe culturen te ontdekken met haar mini-me Tala, leeftijd 5. Ze deelt haar verhalen en vondsten (in het Engels). 

view all posts


Laura Mitchell

REDACTIE

Food Bandits

Mijn naam is Suus en samen met mijn man Johann en Dachshund Moos, maak ik Food Bandits. We zijn vijf jaar geleden gestart en delen voornamelijk glutenvrije- en veganistische recepten. Voor Instagrambloggers.nl delen we de meest oma-vriendelijke locaties in Nederland.
view all posts


Adriënne Wildeman

REDACTIE

Adriënne Wildeman

Heeft de liefde van haar leven gevonden in Rotterdam. Als in haar liefde voor eten en fotografie. In haar vrije tijd is ze wannabe fitgirl, houdt ze van het bezoeken van verlaten plekken en het nemen van jouw portret!
@a3nnn
view all posts


Guest Bloggers Instagrambloggers

EDITOR

Gast Bloggers

We hebben geregeld gastbloggers op ons platform die de meest fantastische artikelen schrijven. Daar zijn we natuurlijk ongelooflijk blij mee!
view all posts