Met Nomads op reis naar Peru in Amsterdam Oost

comment 0
serre-nomads-amsterdam-oost

Ik ging op reis naar Peru en als het aan Nomads ligt, ga ik de komende tijd nog meer wereldreizen maken. Nomads is namelijk een reizend restaurant in Amsterdam Oost. Deze week opende ze hun deuren en reisde ik in 1 avond op en neer naar Peru, een meer dan smakelijke avond in een zeer Instagram proof restaurant!

kleurrijk-instagram-proof-interieur-nomads-amsterdam

Kleurrijk en Instagram-Proof restaurant

Het valt niet te ontkennen, Nomads is meer dan kleurrijk. Blauwe en groene muurtjes, prachtige foto’s, heerlijk behang op het plafond, opvallende lampen en eindeloos veel planten doen je eindeloos omkijken naar alle fijne Instagram-proof hoekjes. Wij zaten heerlijk in de Serre en zagen Amsterdam Oost aan ons voorbij fietsen en wandelen. kleurrijk-instagram-proof-interieur-nomads-amsterdam

Mooi terras in Amsterdam Oost

Als een West-side meisje ben ik verwend met het terras van Edel, maar als ik in Oost zou wonen, was het terras van Nomads mijn nieuwe hang-out. Gelegen aan het water en met einde middag nog zon, is het hier optimaal toeven!

nomads-terras-amsterdam-oost

En famille

Tijdens de gerechten door maak ik steeds meer foto’s van het zo kleurrijke en instagram-proof interieur als er een man aan mij vraagt wat ik ervan vind. Ik kijk op en vraag, bedoelt u het interieur? De man vraagt; ja, heb je dit wel eens eerder gezien? Tja, ja en nee. De fluwelen bankjes hebben we inmiddels wel gezien maar in deze setting natuurlijk nog niet. Laten we eerlijk zijn, ik ben ook enorm verwend en heb veel mogen zien de afgelopen maanden. Nomads biedt toch net weer iets nieuws. Het is kleurrijk en alles is prachtig op elkaar afgestemd en ik denk een mooie weerspiegeling van Peru. Deze man bleek de papa te zijn van 1 van de eigenaren. Ze hebben met het hele gezin keihard gewerkt aan dit interieur. Papa het ontwerp, mama de lampen en de zus de rest van het interieur. En dat, precies dat, vind ik nou mooi om te zien en te horen.

kleurrijk-instagram-proof-interieur-nomads-amsterdam

Favorieten op het menu

Ik heb het al vaker gezegd, bij mij moet je niet zijn voor uitgebreide culinaire reviews. Maar gisteren werd ik mij toch even getrakteerd op een smaakvolle beleving. Vrijwel alles wat de revue passeerde vond ik zalig. Mijn niet te missen favorieten zijn de chimichurri, de ceviche en de dulce de leche. Lachend naar huis!

peruaanse-keuken-kleurrijk-nomads-amsterdam peruaanse-keuken-kleurrijk-nomads-amsterdam peruaanse-keuken-kleurrijk-nomads-amsterdam peruaanse-keuken-kleurrijk-nomads-amsterdam peruaanse-keuken-kleurrijk-nomads-amsterdam peruaanse-keuken-kleurrijk-nomads-amsterdam peruaanse-keuken-kleurrijk-nomads-amsterdam

Terugkomen?

Tja, als een restaurant aankondigt om de zoveel maanden zijn concept te gaan veranderen, dan ben je haast wel verplicht om nogmaals te komen. Want de grote vraag is niet alleen, waar gaan we naartoe? Maar vooral ook, gaat de volgende reis net zo geslaagd zijn als deze reis naar Peru? Time will tell.

nomads-amsterdam-oost

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie