Stijlvol slapen in Gent bij Pillows Grand Hotel Reylof

comments 9
boutique-hotel-pillows-gent

Bij Instagrambloggers.nl zijn we hard op weg ambassadeur te worden van de Pillows Hotels. Zo sliepen we al bij de Pillows in Zwolle, Brussel en Amsterdam. Afgelopen weekend mocht ik daar Pillows Grand Hotel Reylof Gent aan toevoegen. En wat een heerlijk hotel in monumentale setting is dit en dat midden in het centrum van Gent.

Stijlvol-slapen-Pillows-Reylof-Gent

Dit moet je gedaan of gezien hebben in Gent.

Pillows Hotels, boutique hotels

De Pillows Hotels staan bekend om hun boutique stijl. De warme maar gedempte kleuren, de velours stoelen en zalige banken. Mooie lampen, kunst aan de muur en de luxe grote bedden. In vergelijking met de andere Pillows Hotels waar wij al eens verbleven, was dit veruit de meest luxe Pillows hotel die we zagen.

Stijlvol-slapen-Pillows-Reylof-Gent

Ontbijtbuffet bij Pillows

Ik ben vast niet de enige die het ontbijt bij hotels vaak het fijnste vind. Een eindeloos ontbijtbuffet kan je ook bij Pillows verwachten. Warme huisgemaakte wafels serveren ze zo aan je tafel, after all ben je wel in België. Verse koeken, scrambled eggs, diverse soorten brood, vers fruit, yoghurt, you name it en ze hebben het. Echt zalig en zo’n goede start van je dag.

ontbijten-Pillows-Reylof-Gentontbijten-Pillows-Reylof-Gent

Koffie drinken in Gent doe je bij deze fijne koffietentjes.

Hotel centraal gelegen in Gent

De locatie van Hotel Reylof is erg centraal gelegen aan de Hoogstraat in Gent. Hier vandaan sta je in nog geen 5 minuten op de Sint-Michielsbrug, waar vandaan je alles kan doen en zien in Gent.  Wel zo fijn als je met kinderen op pad bent, die toch vaak iets sneller moe zullen zijn van het wandelen. Wij hadden een suite met een extra etage voorzien van een extra twee persoons bed. Zo hadden we een gezamenlijke kamer, maar kon zij prima slapen, terwijl wij nog even een boekje konden lezen of wat tv kijken.

Stijlvol-slapen-Pillows-Reylof-GentStijlvol-slapen-Pillows-Reylof-Gent

Spa en zwembad in Pillows Gent

In de tuin van het Pillows hotel Gent ligt een kleine spa verborgen met een sauna, zwembad en de gelegenheid om diverse behandelingen te boeken. De entree voor de sauna en het zwembad zit inbegrepen bij de kamerprijs. Dat lieten wij ons geen twee keer zeggen natuurlijk. Na een flinke stadswandeling kwamen we rustig bij in het zwembad wat we voor onszelf alleen hadden. Wat een luxe en wat een prachtig licht.

spa-zwembad-pillows-gent

Winkelen in Gent doe je bij deze leuke winkels.

Genieten van een welkomstdrankje

In de lobby van het hotel vind je een prachtige wenteltrap die je richting de hotelbar op de eerste verdieping brengt. Op de eerste verdieping vind je de extra lobby met volop zit plek om te genieten van een drankje in de avond.

Dit zijn de leukste bars & restaurants in Gent.

lobby-pillows-gent lobby-pillows-gent

Zoals te verwachten valt van de Pillows hotels, was ook dit keer weer tot in de puntjes verzorgd. Benieuwd naar alle locaties van Pillows of op welke plek ze er volgend jaar één gaan openen? Kijk dan snel hier.

Andere fijne plekken om te overnachten in Gent:

boutique-hotel-gent-pillows

 

NOTE: De overnachtingen in Pillows Gent werden ons aangeboden door Visit Gent.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

9 Comments

      Geef een reactie