Polette | Amsterdam

comment 0
palette-kinkerstraat-instagramblogger

Er zit een nieuwe winkel aan de Kinkerstraat en die heet Polette. Niet te verwarren met Colette, je weet wel die fijne winkel in Parijs, maar minstens zo hip. Polette verkoopt namelijk enorm kekke montuurtjes oftewel Polette brillen scoor je voor belachelijk weinig geld.

polette-brillen-kinkerstraat-amsterdam-west-instagramblogger-tasje

Nu mag het geen geheim zijn dat ik een zwak heb voor mannen met brillen. Mijn persoonlijke geschiedenis kent weinig mannen zonder bril in mijn leven. Ik fiets vrijwel dagelijks door de Kinkerstraat dus mijn “oog” was er al opgevallen. Nog verbaasder was ik toen ik bij thuiskomst de man hoorde vertellen dat hij een nieuwe bril had gescoord bij Polette.

Polette zat eind vorig jaar met al haar brillen als pop-up shop in Hotel Droog.polette-brillen-kinkerstraat-amsterdam-west-instagramblogger

Blijkbaar is dat zo goed bevallen dat ze het tijd vonden worden voor een heuse shop. Nog leuker dat ze besloten dat die winkel in Amsterdam West moest komen in de Kinkerstraat die nog wel wat leuke winkels erbij kan gebruiken.

Terug naar de brillen van Polette. Die zijn er dus in alle soorten, kleuren en materialen. Ze hebben een supersonisch apparaat wat in luttele secondes weet te berekenen wat voor een sterkte je nodig hebt en dan komt de echte grap. Polette is namelijk stiekem een webshop gevestigd in een heus winkelpand. Je word dus geholpen om de bril vervolgens online te kopen, dus je logt in op bij je bank, bestelt hem en de bril wordt vervolgens met de post bij je afgeleverd. Dat maakt de pret niet minder.polette-brillen-kinkerstraat-amsterdam-west-instagramblogger-zonnebrillen

Naar Polette ga je als je van mannen met brillen houdt, je niet zo goed meer kan zien, een leuke nieuwe zonnebril wilt of je alle dagen achter je scherm zit zoals ik en een E-bril wilt omdat je er dan zo lekker intelligent uitziet.

Polette | Kinkerstraat 288 | Amsterdam

Geef een reactie